„Mintha a bunkó magyarok nem hallottak volna a melegházasságról” – kiakadt az M1 hírolvasója a CNN-es Szijjártó-interjún

Hozott néhány példát arra, miért nem „bántanának” egy külföldi melegpárt a magyarok.

Szerdán adott interjút Szijjártó Péter a CNN-nek. A külügyminisztert a csatorna riportere rendesen megizzasztotta.

A beszélgetés már az első kérdésnél izgalmassá vált, hiszen Richard Quest egyből belevágott a lecsóba a melegellenes pedofiltörvény kapcsán:

„Miniszter úr, Ön ugyanolyan jól tudja mint én, hogy én meleg vagyok, így rám is vonatkozik ez a törvény.

Ön engem ped0filnak tart?”

– tette fel a kérdést. Az interjú egyik külön érdekessége, hogy a riporter nemcsak felolvasta a kormány kommunikációjával egybecsengő paneleket, hanem valódi kérdéseket tett fel. Cikkünket erről itt tudod elolvasni.

A beszélgetés végén Quest meghívta Szijjártót és feleségét vacsorára, és azt mondta, nagyon várja, hogy Budapesten találkozzanak a férjével együtt. Na, ez a pont volt, ami

az M1 kedvenc hírolvasójánál kiverte a biztosítékot.

Németh Balázs, aki mint korábban írtuk, bruttó 1,7 millió forintért olvassa be minden este a köztévében a kormánypropagandát, úgy kiakadt, hogy hosszú Facebook-posztban reagált az ügyre.

Írását változtatás nélkül közöljük:

„Kedves Richard Quest! Nagy szeretettel várjuk ÖNT és a FÉRJÉT Budapesten❗️

📺 Biztos sokan látták, hogy a NAAAGY CNN még nagyobb sztárja tegnap interjút készített Szijjártó Péter külügyminiszterrel.

📍A fő téma természetesen az elmúlt hónapok slágere, az »LMBTQ-ellenes« magyar törvény volt.

📍Az amerikai műsorvezető azzal nyitott, hogy ő meleg (nem mintha ennek jelentősége lenne a munkája szempontjából…), majd felsorolta, hogy szerinte milyen problémák vannak a törvénnyel. Az egyik fő érve az volt, hogy a németek, svédek, finnek… is úgy látják, hogy a magyar törvény rossz, TEHÁT ROSSZ.

📍Nem is érdemes többet írni a interjúról, akit érdekel, megnézheti Szijjártó Péter Facebook oldalán magyar felirattal. ❗️DE A LÉNYEG!

👉 Azzal köszönt el Richard Quest, hogy »nagyon várja, hogy együtt vacsorázhasson Ő és a FÉRJE Budapesten Szijjártó Péterrel és a feleségével«.

☝️Ez ám a nagy fricska a beszélgetés végén! Én és a férjem❗️
Mintha a bunkó magyarok még nem hallottak volna ilyenről. Hátha a bunkó magyarok, bunkó kormányának, bunkó külügyminisztere erre felkapja a fejét.

👉 Hergel, provokál, lenézi Közép-Európát, lenézi a magyarokat.

❗️Kedves Richard Quest! Jöjjenek, higgyék el jól fogják magukat érezni Budapesten. Ön is és a férje is. Senki sem fogja Önöket bántani.

📍Ez nem az USA, ahol ámokfutók, tömeggyilkosok, fegyveres bűnözők vadásznak időnként feketékre, fehérekre, latinokra vagy ázsiaiakra. (Újabban lovasrendőrök ütik a határon a liberálisok által odacsalogatott bevándorlókat.)

📍Ez nem a »fejlett« Nyugat, ahol a nagyvárosok no-go zónáiban nem szívesen látott vendégek a meleg párok.

📍Nem Németország, ahol iszlám szélsőségesek és szélsőjobboldali őrültek bántalmaznak rendszeresen zsidókat.

📍Nem Franciaország, ahol egyre kevésbé vannak biztonságban a keresztény papok.

📍Nem Spanyolország, ahol megkongatták a vészharangot, mert az utóbbi hónapokban egyre több a melegek elleni támadás.

📍Nem Anglia, ahol halállal fenyegetik a saját focicsapatuk fekete játékosait. Kár is tovább sorolni.

☝️Kedves Richard Quest! Önt és férjét, Christ is nagy szeretettel fogadják majd a magyarok. Esetleg annyit kérünk, hogy utána meséljék el a CNN nézőinek, hogy milyen volt itt! ”

A Szijjártó Péterrel készült valódi interjút itt tudod megnézni.

Valódi Hírek