Kikelt magából Kubatov Gábor, amiért alig vetítik a mozik az őszödi heccfilmet a premier hetén

Úgy tudja, Gyurcsányék irányítják a budapesti Városházát.

Kubatov Gábor jó pártkatona, ő is ismétli, amit a nagyok mondanak. Így természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy a mozik (szerinte) kevésszer vetítik a premier hetén Kálomista Gábornak a 15 évvel ezelőtti őszödi beszédéről készült 800 millió forintos politikai heccfilmjét.

A Fradi elnöke a Facebookon reagált, miután Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető és maga a filmrendező is kiőrjöngte magát. Posztját egy az egyben közöljük, mert minden sora aranyat ér:

„Fáj az igazság a baloldalnak, ezért el akarják titkolni. A Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat igyekszik minden lehetséges eszközzel megakadályozni az ELK RTUK bemutatóját.

Nem elég, hogy mind a színészeket, mind a filmen dolgozó szakmai stábot megannyiszor megfenyegették, többször gátolták a forgatást is, és most

ki akarják szorítani a fővárosi mozikból a filmet.

‼️A Fővárosi Önkormányzat irányítása alatt álló Budapest Film mozihálózat hat filmszínházából csupán egyetlen teremben engedi levetíteni a filmet a premier hetében, ráadásul azt is csak délután.

Újabb bizonyíték arra, hogy valójában Gyurcsány emberei irányítják a Városházát. Mindent megtesznek, hogy főnökük bűntetteit elrejtsék, hogy

a fiatalok ne ismerjék meg a gyurcsányi rendőrállamot.

A baloldal visszanyúlt régi elődjeihez. Ezt a lépést még Aczél elvtárs is megirigyelné.”

Mint írtuk, Kálomista kiborulása után egyébként megszólalt a Budapest Film Zrt. vezérigazgatója és a Cinema City mozihálózat marketingigazgatója. A két szakember leszögezte, elve folynak még a tárgyalások, ennek függvényében egyeznek meg, hogyan kerül a mozikba a film.

Ugyanakkor arról is beszéltek, hogy az ősz eleve egy leterhelt időszak, a koronavírus után pedig kivételesen, hiszen rengeteg premier van. Nem kivételeznek egyetlen filmmel sem, annyi vetítést biztosítanak, amennyire szükség van. Ha úgy alakul, és lesz rá igény, többször, több helyen is levetítik.

Valódi Hírek