Kocsis Máté őrjöng, amiért a mozik nem veszik műsorra az őszödi heccfilmet

A Fidesz frakcióvezetője úgy tudja, Gyurcsánynak akarnak megfelelni ezzel.

Nem Kocsis Máté az első, aki kiakadt azon, hogy a mozik nem veszik műsorra Kálomista Gábornak a 15 évvel ezelőtti őszödi beszédéről készült 800 millió forintos politikai heccfilmjét. Maga a rendező is kiakadt ugyanezen ma.

A Fidesz frakcióvezetője egyébként hozta a kötelezőt, a Facebookon erősített rá, hogy már a magyar mozihálózatok is beálltak Gyurcsány mögé, és meg akarnak felelni a DK elnökének azzal, hogy nem veszik műsorra a filmet.

Kocsis Máté abszurd posztját változtatás nélkül közöljük. Az utolsó mondat minden pénzt megér:

🎥 „A film, amit a baloldal eltitkolna előled

⛔️ A kommunista cenzorok is elégedetten csettintenének a baloldaliak legújabb húzásán: A Karácsony által vezetett önkormányzat emberei annyira

meg akarnak felelni Gyurcsánynak, hogy minden eszközzel akadályozzák az ELK RTUK című film bemutatóját.

Ezzel szépen bővült a gáncsoskodók hosszú sora: azoké, akik keresztbe tettek a forgatási helyszíneknek, akik fenyegettek mindenkit, aki részt vett a produkcióban: színészt, vágót, operatőrt.

Ők azok, akik cinkosok Gyurcsány bűneinek elrejtésében.

A főváros a tulajdonában álló mozihálózattal szállt be: a hat filmszínházból csak egyetlen teremben lehet vetítés a premier hetében, az is csak délután.

A legnagyobb hálózat pedig még csak nem is válaszolt. Féltek, mi? Féltek, hogy imádott vezéretek rovott múltját megismerhetik a fiatalabbak is? Féltek, hogy mindenkit emlékeztetünk rá? Féltek, hogy nem engedjük a feledés homályába merülni a legbűnösebb kormányzás éveit? Jól teszitek.

Miközben falaztok Gyurcsánynak, néha azért pelenkázzátok is át!”

 

Valódi Hírek