Fotóval: Gyurcsány Ferenc kiadta az őszödi heccfilm plakátjának Orbán-verzióját

Így mutat a Szétlxpjuk Orbán főszereplésével.

Beszámoltunk róla, hogy szeptember elején jött ki az ELK RTUK című film hivatalos plakátja, amiből az is kiderült, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet és feleségét, Dobrev Klárát, ahogy azt is megtudhattuk: a 800 millió forintos film október 21-én kerül a mozikba.

Az elmúlt napokban a politikai kriminek nevezett heccfilm azzal került a középpontba, hogy Kálomista Gábor producer az Indexnek adott interjújában kijelentette: Gyurcsány Ferenc befolyását látja amögött, hogy az őszödi beszédet és annak utóéletét bemutató film nem kerül elegendő mértékben a mozikba.

Kálomista állítását azonban cáfolták a mozik, mondván, a producer támadása inkább marketingfogásnak illik be, azt ugyanis, hogy egy filmet milyen gyakran vetítenek, nem Gyurcsány Ferenc vagy Karácsony Gergely, hanem a nézők határozzák meg.

Mindezek után a DK elnöke ezt követően állt elő A hazugság ára címre keresztelt film Orbán-kiadásával.

Gyurcsány ugyanis szerdán a Facebook-oldalán osztotta meg a plakát átrajzolt verzióját, amely az eredetihez hasonló verzióban készült el.

Az elképzelt film a Szétlxpojuk címet viseli, középpontjában pedig többek között olyan karakterek állnak, mint Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal vagy éppen Tiborcz István.

„2010 óta a mozikban. De már nem sokáig vetítik…”

– fűzte hozzá Gyurcsány a fotóhoz.

Valódi Hírek