Kijött a plakát, amiből kiderül, kik játsszák Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát az őszödi heccfilmben (+fotó)

Ők vállalták.

Kijött az ELK RTUK című propagandafilm hivatalos plakátja, amiből kiderül, ki játssza Gyurcsány Ferencet és feleségét, Dobrev Klárát a heccfilmben.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a filmet a Mega Film Kiadó Kft. gyártja, amely a Filmirodánál fellelhető adatok alapján valószínűleg A hazugság ára címen fut majd.

A szereplőkről eddig annyit lehetett tudni, hogy a főszereplő közvéleménykutatót Mózes András, újságíró szerelmét pedig Banovits Vivianne játssza a filmben, illetve a szereplőgárda tagja még Zayzon Zsolt, Szikszai Rémusz és Trill Zsolt is.

A film forgatókönyvével pedig Bendi Balázs szappanoperaírót bízták meg, illetve a stáblistában a közmédia egyik csatornájának korábbi szerkesztője is szerepel. Ezt viszont -, hogy a közmédiának is köze lenne a Gyurcsány-filmhez – az MTVA korábban erőteljesen tagadta az ezzel kapcsolatos közleményében.

Az azonban csak a hivatalos plakátból lett világos, hogy a DK elnökét, Gyurcsány Ferencet

Bede-Fazekas Szabolcs,

Dobrev Klárát pedig Gubás Gabi személyesíti meg, bár utóbbi személyéről már korábban is röppentek fel hírek.

A plakátról az is kiderül, hogy a film október 21-én kerül a mozikba.

Íme a plakát:

Bede-Fazekas Szabolcs jelenleg a Pesti Magyar Színház társulatának tagja, a színházba ritkábban járók az RTL Klub Mi kis falunk és Drága örökösök című sorozataiból ismerhetik.

 

Valódi Hírek