Újabb két neves szakember jelentette be: Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson (+videó)

Azt is elmondták, miért őt tartják a legjobb jelöltnek.

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének korábbi elnöke, a DK gazdaságpolitikai szakértője és Kordás László, a szakszervezeti szövetség elnöke videóban jelentették be, hogy Dobrev Klárát, a DK miniszterelnök-jelöltjét támogatják az ellenzéki előválasztáson.

Dávid elmondta, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkáraként hosszú éveken keresztül számtalan egyeztetésen és szakmapolitikai fórumon segítette a kormányzati szervek és szakszervezetek együttműködését.

„Dobrev Klára józan és megfontolt döntéseivel képes elősegíteni a magyar gazdaság fejlődését úgy, hogy nem az oligarchák, hanem a hazai kisvállalkozók érdekeit szolgálja. A miniszterelnök-jelölt az érdekegyeztetés elkötelezett híve”

– indokolta Dávid Ferenc azt, hogy miért a DK jelöltjét támogatja az előválasztáson.

„Dobrev Klára az az ember, akinek szívügye a magyar munkavállalók helyzete. Ő az, aki a kevesek Magyarországa helyett a sokak Magyarországáért dolgozik. Ő az, aki a munkavállalók és a munkáltatók feje fölött nem hoz döntéseket”

– mondta Kordás, aki a videóban arról is beszélt, évek óta képviseli a munkavállalók érdekeit, és többek között a munkavállalók megbecsülése hajtja előre.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek