„Egyszerűen senkik vagytok!” — Már Alekosz is kiakadt a Fidesz mocsokmédiájára

Nem először pöccen be a Fideszre a celeb.

Az évekkel ezelőtt az RTL Klub Való Világ című műsorában celebbé vált Nagy Alekosz rendszeresen oszt meg mostanában kormánykritikus tartalmakat.

Legutóbb arról írt, hogy rengeteg fizetős lánynál járt már életében, ők pedig meséltek neki vendégkörükről, akik közül sokan

a NER-elitből kerülnek ki.

A valóságshow-celeb hangsúlyozta, hogy ezeknek a lányoknak jórészt megalázás az osztályrészük a vezető politikusoktól.

Alekosz szerdán a kormánysajtó ellen intézett kirohanást Facebook-oldalán, tételesen felsorolva, mit gondol a fideszes médiumokról, íme:

„MTVA • TV2 • PESTI TV • erőrendben!
😡
A fidesz gyalázattévéi. Ráadásul a Pesti Tv közbeszéd és morálzüllesztő is. Az országban talán csak én csinálok reklámot a Pesti tévének!
😡
Ott mocskolódnak mindennap, politikusok neveit forgatják ki és gyalázzák meg, közben meg a keresztény konzervativitásról beszélnek.
😡
A legfrissebb adatok szerinti nézettségük 0.1 %. Ez országosan 2-3 ezer embert jelent. Vicc.

Többen lájkolnak egy posztomat, mint ahányan ezt a gyalázatot nézik.

Miből fizetik ezeket?
😡
Mivel hitegethetik az ott dolgozókat, amiért minden emberi tartást, minden szakmaiságot nélkülözve, obszcén vulgaritással merik tenni azt, amiért jobbhelyen már kevesebbért is kirúgás jár.
😡
Mondják ezeknek, vagy maguktól ily degeneráltak. A férfiműsorvezetők undorító stílusban fröcsögnek vagy éppen sunyik, a nő műsorvezetők pediglen az ellenzéki jócsajpolitikusokra féltékenyek, és irigyek.
😡
Mennyire alja már az, hogy ezek nem politikailag, hanem a másik kinézetével érvelnek? Ellenzéki politikusok nevének kimulálásán élcelődnek? Megmondom őszintén, egyszerűen senkik vagytok.
👏👏👏
– 𝔸 -„

Valódi Hírek