Borított Alekosz: 300 ezres luxuspr0stikat rendelnek a NER-politikusok, hogy leköpjék, megalázzák őket

Tombolnak a keresztény-konzervatív értékek!

Erős poszttal jelentkezett Nagy Alekosz korábbi valóságshow-szereplő pénteken — szúrta ki a Nyugati Fény.

Korábban is lehetett hallani olyan mendemondákat, hogy a konzervatív-keresztény szövegekkel haknizó fideszes politikusok valójában nem élnek olyan makulátlan életet, mint amilyenről vetítenek.

Elég, ha csak az elmúlt évek botrányaira gondolunk az adriai kokainos jachtozástól kezdve Alaptörvényünk szerzőjének brüsszeli ereszmászásáig.

Alekosz pénteki bejegyzésében arról ír, hogy rengeteg fizetős lánynál járt már életében, ők pedig meséltek neki vendégkörükről, akik közül sokan

a NER-elitből kerülnek ki.

A valóságshow-celeb elmondása szerint a lányok nem éppen úriemberekhez méltó bánásmódról számoltak be — több százezer forintért jórészt megalázás volt az osztályrészük:

„Ahol a pénz, ott a hatalom! A korlátlan hatalom. Évek óta nincs barátnőm, alkalmi partner sem. Sohasem tagadtam, látogattam lányokat.

A kamaraerdei alsó kategóriásoktól elkezdve, a rosszlányok középkategóriás munkásain át, a szállodai katalógusokból választható hajtós prémiumminőségen keresztül, amikor meg jobban ment, a privát, felső körök ajánlásai által elérhető lányokig bezárólag, látogattam én itt már mind.

A kamaraerdeieknél ismert, közismert, igen koros táncdalénekesekkel, MTVA műsorvezetőkkel, sztárséfekkel voltam váltásban.

A rosszlányokiaknál RTL közeli, családos humoristákkal váltottuk egymást. A szállodai katalógusokban éppen a benne szereplő ismert, közismert, a magyar média által futtatott, fürdetett, kezüket soha el nem engedő, mostmár

keresztény és konzervatív celeblányok voltak igen érdekesek.

A NER köreit, Luxusvilláit látogató lányoktól pedig igen megdöbbentő volt megtudni azt, hogy a kifelé szintén zenész keresztény és konzervatív életet mutató, üzleti és politikai elit közszereplői, a milliárdosi családanyák és oligarcha házaspárok, hogyan rendelnek meg még csak nem is jó ízléssel kiválasztott Luxuspr0stituáltakat azért, hogy aztán az használati tárgyként, pusztán, csak harmadiknak legyen ott. Akit aztán rommá aláznak,

leköpnek, csicskáztatnak,

majd több százezer, általában 300-500 ezer forinttal, útjára bocsátanak.

Létezik keresztény konzervativitás a plébániákon kívül? Vagy egyszerűen csak pénz és csábítás, hatalomtulajdonolás kérdése ez?

Magyarország. 2021.”

Valódi Hírek