Megérdemelte az állami kitüntetést a kuruzsló orvos és a Szent Korona auráját tisztogató „magyarságkutató” is Kásler szerint

Nekünk ilyen kitüntetettek jutnak.

A két kitüntetett szakmai életútja alapján érdemes az elismerésre — ezt válaszolta az Emmi az RTL Híradójának kérdésére, ami az augusztus 20-án díjat kapott két megkérdőjelezhető szakmaiságú személyre vonatkozott.

Volt ugyanis pár érdekes név abban a névsorban, akiknek Kásler Mikós lovagkeresztet adott augusztus 20-án:

az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője többek között díjat adott át Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének és Pesti TV-s munkatársának is.

Beszámoltunk arról is, hogy a díjazottak között szerepel dr. Juhász György András szülész-nőgyógyász szakorvos is, aki korábban csodaszereket reklámozott, ezért pedig a szakmája gyakorlásától is eltiltotta a Magyar Orvosi Kamara.

A Telex tovább kutakodott a nevek közt, és kiderült, hogy szintén lovagkeresztet kapott az a Gyárfás Ágnes, aki Miskolci Bölcsész Egyesület elnökeként az ezoterikus magyarságkutatás és alternatív őstörténet idáig állami elismerésektől távol álló, szakmai kritikák szerint évtizedek óta

áltudományos nézeteket terjesztő

intézményének vezetője, és állítása szerint gondolati úton szokta megtisztítani a Szent Korona auráját, intézménye ráadásul jogosulatlanul állított ki diplomákat.

Az RTL Híradója dr. Juhász György Andrásról, illetve Gyárfás Ágnesről érdeklődött, az Emmi azt válaszolta:

A kitüntetés odaítélése előtt a szükséges részletességgel be kell mutatni a jelölt személyi életútját és az állami kitüntetés alapjául szolgáló érdemeket is.

A két kitüntetett szakmai életútja alapján érdemes az elismerésre,

írták.

 

Valódi Hírek