Kásler lovagkeresztet adott egy magyarságkutatónak, aki a Szent Korona auráját gondolati úton szokta tisztítani

Mivel az szerinte sötét üzelmek miatt fuldoklik a rátapadt szennytől.

Volt pár érdekes név abban a névsorban, akiknek Kásler Mikós lovagkeresztet adott augusztus 20-án:

az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője többek között díjat adott át Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének és Pesti TV-s munkatársának is.

Beszámoltunk arról is, hogy a díjazottak között szerepel dr. Juhász György András szülész-nőgyógyász szakorvos is, aki korábban csodaszereket reklámozott, ezért pedig a szakmája gyakorlásától is eltiltotta a Magyar Orvosi Kamara.

A Telex tovább kutakodott a nevek közt, és kiderült, hogy szintén lovagkeresztet kapott az a Gyárfás Ágnes, aki Miskolci Bölcsész Egyesület elnökeként az ezoterikus magyarságkutatás és alternatív őstörténet idáig állami elismerésektől távol álló, szakmai kritikák szerint évtizedek óta

áltudományos nézeteket terjesztő

intézményének vezetője.

A lap azt írja, hogy az egyesület a ’90-es évek óta terjeszti azt az ősmagyar kultuszt, aminek semmi köze a hivatalos tudományossághoz. A magánintézmény alternatív történelemszemléletet oktat, a képzés, amit nyújt, államilag nem elismert.

Szakjaik közt megtalálható a magyarságtudomány, a magyar lélekgyógyászat, illetve a szakrális építészet is.

2008-ban még a GVH is eljárást indított ellenük, mivel

állami akkreditáció nélkül diplomákat és díszdoktori címeket adtak ki,

akkor még Nagy Lajos Király Magánegyetem néven. Az intézményt akkor is a most „a magyarság ősi kultúrájának kutatásáért és az oktatásszervezői munkájáért” kitüntetett Gyárfás Ágnes vezette.

A Telex megjegyzi, hogy Gyárfás szerint

„a Magyar Szent Korona aurája a sötét üzelmek miatt a francia forradalom óta fuldoklik a rátapadt szennytől, ezért ő

gondolati úton szokta azt tisztítani”.

De arról is írt egy, a Telex által is idézett cikkben, hogy a magyarok ősei

„a kristályok erejének segítségével kommunikáltak és őrizték a régiek összegyűjtött tudását. Lófej formájú hatalmas kristálytömbökbe betáplálták kultúrkincseinket. Héber írástudók megismerték a kristályos információ tárolás és előhívás technikáját. Valaki kitalálta, hogy ezáltal lehet minket megrontani, és közel ötezer év óta folyik ez a művelet”.

(kiemelt kép: Tiszáninneni Református Egyházkerület)

 

Valódi Hírek