„Te hazugozol, te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek?” — köpte oda a Momentum politikusának Rákay Philip

Előtört a fideszes kultúra Orbán minyonjából.

A Momentum múlt héten számolt be arról, hogy a budakeszi templomhoz hordják a lótrágyát Rákay Philip ménesbirtokáról, emiatt állandóan bűz van a környéken.

Rákay később az ATV Híradójának azzal próbálta megmagyarázni a dolgot, hogy

ideiglenesen állt saját kapuja előtt a konténer.

A fideszes megmondóember arról beszélt a forgáccsal kezelt lótrágyát biokertészetekbe szállítják, hozzátéve, a templom mellett mindig is istálló volt, az 1700-as években már a papok is azt építettek a kápolna mellé.

„Most sem arról van szó, hogy én tudatosan borsot vagy lócitromot törjek a templomba járók orra alá, tudatosan ide hordatom el valahonnan a lótrágyát, nem erről van szó, arról van szó, ahogy látszik, ez az istállóépület pontosan a templom telekhatára mellett található”

– mondta Rákay.

Hajnal Miklós, a Momentum politikusa azonban vasárnap olyan, helyi lakosok által készített fotókat tett közzé a Facebook-oldalán, amelyek azt bizonyítják, hogy Rákay legalább nyolc hónapon át büdösítette a környéket a konténerrel, sőt, előfordult, hogy két konténer is volt a természetvédelmi területen.

„Rákay azt hazudta, hogy a lócitromos konténere “csak ideiglenesen állt” a 7400m2 telke melletti természetvédelmi területen. Rákay hazugságával ellentétben azonban a helyi lakosok nem most fotózták le először a konténerét, hanem januárig visszamenőleg is kaptunk róla képeket.

ITT A BIZONYÍTÉK, hogy több, mint 8 hónapja folyamatosan tárolta ott a lótrágyát… Hacsak nem állítja azt Rákay, hogy július-augusztusban „ideiglenesen“ hó is esett Budakeszi és a Hegyvidék határán. Sőt, volt amikor

két lótrágyás konténert is tárolt „ideiglenesen“ ott, nem csak egyet!

– írta Hajnal a bejegyzésében, amelyhez vasárnap este Rákay Philip is hozzászólt.

A fideszes propagandista ezt írta:

„Te hazugozol, te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek? Még szánalmasabb vagy, mint a Fegyőr nevű főnököd, ami – valljuk be – nem kis teljesítmény, mert ő mára már önmaga paródiája!

Egyébként a Momentumnál hazugabb, destruktívabb formáció nem létezett az elmúlt 30 évben.

Na jó, még az SZDSZ. Aztán ők is a történelem bűzös szemétdombjára kerültek, ahová ti is öles léptekkel igyekeztek. Mellesleg nem azt mondtam, hogy soha nem volt ott konténer, csupán annyit, hogy ideiglenesen állt ott.

S bizony azért volt például tavasszal kettő is, mert a templomkertben lemetszett rengeteg zöldhulladékot mi szállítottuk el a saját költségünkön, ezzel is hozzájárulva a környék rendezett környezetéhez. Csak jelzem: rajtatok és hiperaktív Szél Bernadetten kívül soha, senkit nem zavartak a lovaink és a rendszeresen ürített konténerek sem.

A bűzről hazudoztok egy erdő szélén, egy olyan templom közvetlen szomszédságában, amely mellett az 1700-s évek közepe óta állt istálló… Ti, kis zsúrmarxista ügynökök aggódtok a szent helyekért, meg a templomokért, tőlem féltve azokat? Kacagnom kell…”

 

Valódi Hírek