Itt a bizonyíték, hogy Rákay Philip gyáván hazudott a lótrágya-ügyben

Fideszes tempó.

Miután a héten a Momentum arról számolt be, hogy a budakeszi templomhoz hordják a lótrágyát Rákay Philip ménesbirtokáról, a kormánypropagandista azzal próbálta megmagyarázni a dolgot az ATV Híradójának, hogy

ideiglenesen állt saját kapuja előtt a konténer.

Ezzel szemben a Momentum fotói azt bizonyítják, hogy Rákay legalább nyolc hónapon át büdösítette a környéket a konténerrel, sőt, előfordult, hogy két konténer is volt a természetvédelmi területen.

A párt közleményében azt írja: helyi lakosoktól kapták a képeket, amelyek szerintük, korábbi állításaikat alátámasztják, Rákayét pedig cáfolják.

Rákay Philip azóta elszállította a konténert a saját 7400 négyzetméteres telkére.

Erről szóló Facebook-bejegyzésében Hajnal Miklós felszólította Rákayt, hogy hagyja abba a hazudozást:

„Tegnapelőtt az atv.hu stábjától értesültünk, hogy Rákay Philip konténere végre a saját telkére került, és már nincsen többé természetvédelmi területen – azaz volt értelme a lakossági panasz közzétételének és a felhívásunknak! Örülünk, hogy megoldhattunk egy problémát, és hogy volt eredménye a cselekvésnek.

Rákay ugyanakkor azt hazudta, hogy a lócitromos konténere „csak ideiglenesen állt” a 7400m2 telke melletti természetvédelmi területen. Rákay hazugságával ellentétben azonban a helyi lakosok nem most fotózták le először a konténerét, hanem januárig visszamenőleg is kaptunk róla képeket.

ITT A BIZONYÍTÉK, hogy több, mint 8 hónapja folyamatosan tárolta ott a lótrágyát… Hacsak nem állítja azt Rákay, hogy július-augusztusban „ideiglenesen“ hó is esett Budakeszi és a Hegyvidék határán. Sőt, volt amikor

két lótrágyás konténert is tárolt „ideiglenesen“ ott,

nem csak egyet!

Éppen ezért felszólítjuk, hogy a HAZUGSÁGAIT HAGYJA ABBA. Kezdésként beismerhetné, hogy hosszú hónapokig tárolta valójában ott a lótrágyát, aztán pedig bocsánatot kérhetne azoktól, akiket ezzel zavart.

További díjugrató sikereket kívánunk!”

 

Valódi Hírek