Elképesztő pofátlanság: A budakeszi templom mellé hordja a lótrágyát Rákay Philip, az ott élők fulladoznak a bűztől (+videó)

Micsoda elegancia, micsoda stílus!

Közös sajtótájékoztatót tartottak a Momentum politikusai, Hajnal Miklós, Szemző Áron és Vadász Gábor, amelyből kiderült, mi az oka a rettenetes bűznek, amire a budakeszi lakosok már régóta panaszkodnak.

A politikusok utánajártak az ügynek, és kiderült, hogy a bűzt Rákay Philip, egészen pontosan az ő díjugrató pályája okozza, ahonnan rendszeresen

a budakeszi templom mellé helyezi el a lótrágyát,

ettől pedig állandóan büdös van a környéken.

Vadász Gábor hegyvidéki képviselő felhívta a figyelmet, hogy Budapest határában terül el Rákay „Megafon” Philip 7400 négyzetméteres ménesbirtoka, mellette pedig egy 3200 négyzetméteres díjugrató pálya.

A Rákay-birtok szomszédságában található a Budakeszi Angyalok Királynéja kegytemplom is, ami egy búcsújáróhely is amellett, hogy vasárnaponként miséznek benne.

Szemző Áron elmondta: mint kiderült, Rákay a lovai ürülékét nem a díjugrató pályán rakatja le, hanem a templomtól 30 méterre egy óriási, nyitott fedelű konténerbe. Erről képeket is közöltek.

Arról is beszélnek, hogy a templomot pont akkor újították fel, amikor Rákay megépítette a pályát, és ez lehetett a fájdalomdíj a büdösért.

A videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek