Fotóval: Orbán Viktor örömködve gratulált a „legrockerebb” Kossuth-díjasnak

Történelmi fotó készült Nagy Feróról, Orbánról és a Kossuth-díjról.

Beszámoltunk róla, hogy Áder János köztársasági elnök augusztus 20-án hivatalosan is átadta a Kossuth- és Széchenyi díjakat.

Így állami kitüntetésben részesült többek között Nagy Feró, énekes, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere a „kivételesen értékes pályafutása során a magyar rockzenei élet emblematikus alakjaként egyedi stílusával generációk ízlését formáló és a rendszerváltoztatás korának fontos témáit a zene nyelvén megszólaltató, sokoldalú előadó-művészete elismeréseként”.

Az állami kitüntetéshez Orbán Viktor is gratulált az énekesnek, akivel egy közös fotót is feltöltött a Facebook-oldalára.

Nagy Feró egyébként legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy a Kővágóörsön tartott koncertjének egy adott pontján három nőnek öltözött férfit hívott fel a színpadra. A felvezetőben az énekes arról beszélt, hogy őket a német kancellár, Angela Merkel küldte, és ők lesznek a német vokalisták.

„Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem b*zik? Ki mondja, hogy b*zik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok”

– mondta a színpadon Nagy Feró, majd közösen elénekelték Boney M Daddy Cool című számát is.

Valódi Hírek