Undorító dologgal vádolja Ungár Pétert egy szombathelyi politikus

Koczka Tibor nagyon kiakadt a budai NER-oligarchára.

Az LMP-s Ungár Péter machinációi miatt nem tud elindulni Vas megyei 01. számú választókerületben Koczka Tibor – ezt maga az Új Világ Néppárt jelöltje állítja szerdai Facebook-bejegyzésében.

Ungár Péter egyébként a NER haszonélvezője, Mészáros Lőrinc üzlettársa, egy budai milliárdos örökösfiú, semmi köze Szombathelyhez, mégis a Vas megyei választókerületben indul képviselőként. (Fideszes összefonódásairól >>ITT<< olvashatsz egy összefoglaló cikket.)

Koczka Tibor posztját változtatás nélkül idézzük:

„Ungár Péter vajon demokrata-e? A demokrata ugyanis nem fél, Ungár Péter meg fél tőlem. Egyébként miért próbálná megakadályozni minden eszközzel, hogy elindulhassak az Új Világ Néppárt színeiben az előválasztáson Szombathelyen?

A demokrata nem tart a nyilvános megmérettetéstől – Ungár fél. A demokrata nem fél a vitáktól – Ungár nem szeretné, ha én is ott lennék.

Az előválasztáson az Összefogás hat pártja mellett más szervezetek jelöltjei – így az Új Világ Néppárt jelöltjei is – csak úgy indulhatnak, ha a hat párt valamelyike ad úgynevezett befogadó nyilatkozatot. Engem a Párbeszéd Magyarországért Párt „befogadna”, ha Ungár Péter nem akadályozná meg.

Miközben Ungár Péter is aláírta az előválasztás etikai és értéknyilatkozatát is, miszerint az előválasztási kampányban a nyílt verseny szellemében dolgozik, és a választóknak kell eldönteniük, hogy a választókerületükben ki képviselje őket az országgyűlési választásokon 2022-ben.

Alig több, mint 24 óra múlva teljes lesz az előválasztáson indulók névsora. Ha megakadályozzák előválasztási részvételemet és a 2022-es választáson elindulnék, akkor könnyen rám sütnék, hogy azzal ártok az ellenzéki összefogásnak. Nem, nem én ártok, hanem azok, akik ezt a helyzetet előidézik.

A fotó egy jótékonysági futáson készült Szombathelyen 2019-ben. Amikor közös volt a cél.”


.

Valódi Hírek