Kiszámolták: Egy komplett családi ház árába kerülhetett Vajna Tímea eljegyzési luxusvacsorája

Élni tudni kell.

Beszámoltunk róla, hogy Vajna Tímea augusztus 12-én, csütörtökön délután adta hírül az Instagram-oldalán, hogy újra férjhez megy. Andy Vajna özvegye közösségi oldalán több fotót is megosztott a gyémántgyűrűjéről, amit titokzatos szerelmétől, Zolitól kapott, illetve az eljegyzés napjáról a kaliforniai Montecitóban.

A gyémántos eljegyzési gyűrű árával kapcsolatban a Blikk néhány napja írta meg, hogy az általuk megkérdezett ékszerszakértő szerint, amennyiben a gyémánt legalább közepes minőségű, a jegygyűrű

„alsó hangon” legalább 30 millió forintot érhet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Vajna vőlegénye ugyanakkor nemcsak a gyémántgyűrű miatt áldozhatott elképesztő összegeket a modell elmondása szerint egyébként teljesen váratlan eljegyzésre.

A Bors összesítése szerint ugyanis a szerelmesek egy komplett családi ház árát,

kb. 20 millió forintot költhettek el az eljegyzés estéjén.

A lap azt írja, a Vajna Tímea kezét a kaliforniai Rosewood Miramar Beach tengerparti luxusszállodában kérte meg kedvese. A luxusszálloda még amerikai viszonylatban is eléggé drágának számít, hiszen

egy éjszakáért egy 100 négyzetméteres lakosztályban akár 1,3 millió forintot is elkérhetnek.

A modell Instagram-oldalára feltöltött képek szerint az eljegyzési vacsora során egy palack Romanee Conte 1973-as Grand Cru Burgundy bort is felbontottak. A Franciaországból származó ital pedig

üvegenként egymillió forintba kerül,

amennyiben borkereskedőtől szerezzük be, ha viszont egy luxusszálloda teraszán kérjük ki a pincértől, az ára ennek legalább a duplája vagy a triplája is lehet.

Több tízmilliós jegygyűrűhöz milliós bor dukál. / Fotó: Vajna Tímea/Instagram

Vajna Tímea eljegyzési vacsoramenüjét a Bors szerint a Michelin-csillagos olasz séf, Massimo Falsini állította össze. A sztárséf éttermében

egy egyszerű négyfogásos kóstolómenü 130 dollárnál (kb. 39 ezer forintnál) kezdődik fejenként, a határ pedig nagyjából a csillagos ég.

Mint ismeretes, Vajna Tímea korábban Damu Roland színész párja volt, akivel évekig élt együtt. A férfi a kapcsolatban bántalmazta őt, amiért Damu börtönbüntetést kapott.

A tárgyalás idején ismerkedett meg Andy Vajna filmproducerrel, akivel 2013-ban házasodtak össze. A filmproducer és kormánybiztos 2019 januárjában, 74 évesen hunyt el. Vajna azóta az USA-ban él. Június végén pedig az is kiderült, hogy 8,9 millió dollárért, azaz kb. 2,1 milliárd forintért vásárolt egy hat hálószobás, hét fürdőszobás, 650 négyzetméteres luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb helyén.

(Blikk/Bors nyomán)

Valódi Hírek