Az amerikai szélsőjobbos műsorvezető úgy tudja, Magyarország sokat köszönhet Orbánnak és kormányának

Az Orbán-rajongó Carlson szerint a kormány arra törekszik, hogy az országban mindenkinek jó legyen.

Tucker Carlson, a Fox News legnépszerűbb műsorvezetője augusztus 7-én előadást tart a NER elitképzője, a Matthias Corvinus Collegium fesztiválján. Az amerikai újságíró viszont már egy héttel korábban Magyarországra érkezett, így egész héten Budapestről jelentkezik be a Foxon a Tucker Carlson Tonight című műsorával. Hétfőn pedig Orbán Viktorral is készített interjút.

A hvg.hu cikke szerint a beszélgetés magyar idő szerint csütörtök hajnalban kerül adásba a csatornán.

A közismerten Orbán-rajongó Carlson pedig az interjú promóciójában arról beszélt,

Magyarországon arra törekednek, hogy minden benne élőnek jó legyen, megvédik az embereket és az életüket, különösen a családokat és a gyerekeket, és ez mind a magyar kormánynak és Orbánnak köszönhető.

Megírtuk, hogy a 444.hu összeszedte, mi a baj Tucker Carlsonnal, és úgy tűnik, a legkisebb gond vele, hogy a bevándorlókról, genderről, liberálisokról és baloldalról hajszálra ugyanazt sulykolja minden este többmillió néző előtt, mint amit Orbánék is.

“Ha csak idáig nézzük, az egymásra találás szinte magától értetődő, és logikus folytatása az elmúlt évek jobboldali sztárlátogatásainak”

— jegyzi meg a lap.

Azaz, akinek Magyarországra érkezését egy emberként ünnepelte hétfőn a jobboldali média, és akinek Orbán is adott interjút, az valójában oltásszkeptikus, és ezt műsoraiban bátran vállalja is.

(hvg.hu nyomán)

Valódi Hírek