Megveszekedett oltásellenes az amerikai szélsőjobbos műsorvezető, akit Orbánék körülrajonganak Budapesten

Lehet, hogy nem nézik a műsorát.

Tucker Carlsonnal közös fotót posztolt Orbán Viktor közösségi oldalára hétfőn délután.

A kormánysajtó úgy számolt be az eseményről, mintha a magyar miniszterelnök legalábbis magát a pápát fogadta volna.

Carlson abból az apropóból nézett be Orbánhoz, hogy augusztus 7-én az esztergomi MCC Feszten tart majd előadást. A Fidesz-közeli médiumok úgy méltatták a FOX News műsorvezetőjét, mint

„a legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az Egyesült Államokban”,

vagy

„kifejezetten nagy rajongója Orbán Viktor családpolitikájának”.

A 444.hu összeszedte, mi a baj Tucker Carlsonnal, és úgy tűnik, a legkisebb gond vele, hogy a bevándorlókról, genderről, liberálisokról és baloldalról hajszálra ugyanazt sulykolja minden este többmillió néző előtt, mint amit Orbánék is.

„Ha csak idáig nézzük, az egymásra találás szinte magától értetődő, és logikus folytatása az elmúlt évek jobboldali sztárlátogatásainak”

— jegyzi meg a lap.

Dióhéjban tehát arról van szó, hogy akinek Magyarországra érkezését egy emberként ünnepelte hétfőn a jobboldali média, az

oltásszkeptikus,

és ezt műsoraiban bátran vállalja is.

Emlékezzünk, hogy a Fidesz még a kedden nyilvánosságra hozott fővárosi antitestvizsgálat eredményeiből is azt hozza ki, hogy a baloldal az oltások ellen kampányol, holott csupán arról van szó, hogy a Sinopharm bizonyítottan hatástalan az idősek harmadánál.

Úgy tűnik, Carlson esetében ezzel szemben nem zavarja a kormánytagokat, de a Fidesz legfontosabb káderképzőjét sem, hogy egy virtigli oltásellenes fog náluk előadni.

A lap felhívja a figyelmet, hogy a műsorvezető hétfő esti, Budapestről sugárzott műsorának már az egyik főcíme is az volt:

„a demokraták megnehezítenék a beoltatlanok életét”.

Ezután pedig a maszkviselés ellen agitált egy interjúval. A 444 megemlíti, hogy ezek még finomabb eszmefuttatások, hiszen az elmúlt hónapokban előfordult, hogy

az oltást a sterilizációval helyezte egy platformra,

de előfordult, hogy azt mondta: az egész Covid-19 Anthony Fauci műve.

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

 

Valódi Hírek