Mi történt? Dobrev Klára mellett nyomult a pride-on a Pesti TV propagandistája (+fotó)

Tudathasadás?

Vágó István szúrta ki, hogy Ábrahám Róbert, a Pesti TV műsorvezetője Dobrev Klára mellett pózolt a szombati Budapest Pride-on.

Az egykori televíziós Facebook-oldalán egy kommentben arra is felhívta a figyelmet, hogy Gulyás Marci is megtalálta a propagandistát a felvonuláson.

Ábrahám a Partizán műsorvezetőjének azt mondta: szerinte a Pride azoknak a melegeknek árt a legtöbbet, akik nem hívei a magamutogatásra.

Az Index egy februári cikke szerint egyébként a Pesti Tv propagandistáját maga Vágó István fedezte fel annak idején.

Ábrahám a lapnak adott interjújában mesélt azokról az időkről, amikor még verseket írt:

„Azokban a nehéz hetekben elküldtem az egyik versemet Vágó Istvánnak, aki visszajelzett, hogy nagyon elnyerte a tetszését. Aztán miután Esztergomba nem vettek fel egy gyárba mint összeszerelőt, Budapestre indultam vissza céltalanul, hogy mint egy utolsó esély megpróbáljak takarítói munkát vállalni a Játékszínben, ami szintén spontán sugallat volt.

De mikor odamentem, éppen Vágó István sétált el épp a művészbejáró előtt. Pár perc beszélgetést követően megkért arra az ismert műsorvezető, hogy készítsek neki egy beszédet. Ez aztán annyira jól sikerült, hogy bemutatott a barátainak, és pár hét múlva már a Parlamentben voltam gyakornok.

A versem pedig utólag több elismerést és díjat is nyert.”

Vágó posztját itt találod:

Gulyás Márton riportját itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek