Bayer Zsolt a kémbotrány miatt fenyegetőzik: Ráuszítaná a Békemenetet az amerikai nagykövetségre

Hiszen ezért nevezzük őket Békemenetnek.

Bayer Zsolt, az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa is megnyilvánult a Pegasus-botránnyal kapcsolatban.

Mint ismeretes, vasárnap robbant a médiabomba, miszerint évekkel ezelőtt elkezdték használni magyar célszemélyek ellen is az NSO nevű izraeli kibercég okostelefonok feltörésére alkalmas kémprogramját, a Pegasust.

Eltelt egy kis idő, míg a pártközpontból mindenhova lecsorogtak az utasítások a botránnyal kapcsolatos kommunikációt illetően, hiszen a kormánytagok, illetve a kormányközeli médiumok is több mint egy nap múltán „reagáltak” csak a hírekre.

A Hír TV keresztény-konzervatív ketrecharcosa is úgy érezte, hogy el kell mondania saját megfejtését a kémbotránnyal kapcsolatban, ezt pedig a Magyar Nemzet hasábjain tette meg.

Dolgozatának címe stílusosan:

„Ez a harc lesz a végső!”

A fideszes szózsonglőr először felsorol néhány olyan esetet, ahol a brit, dán, vagy amerikai titkosszolgálat is megfigyelt embereket.

„Ebből a listából kirajzolódik azoknak a ”bűzös diktatúráknak„ a sora, amelyekkel most Karácsony szerint egy társaságba kerültünk

— fogalmaz. Információbiztonsági szakértelméről is biztosítja az olvasót, amikor azt írja: ha oknyomozó újságírók rá tudnak találni nyomokra, akkor

a Moszad bezárhatja kapuit.

Az mindenesetre nem véletlen szerinte, hogy éppen most jött ez a botrány, mivel a kormánynak határozott álláspontja van a migránsokkal és az LMBTQ-val kapcsolatban, ráadásul izraeli kormányváltás is volt nemrég.

Bayer úgy véli, hogy Soros, CIA, Brüsszel és az NGO-k nem akarják a Balkánnal és Olaszországgal kiegészült közép-európai összefogást, ezért

Soros és a CIA ezzel a ”lehallgatási üggyel„ berúgta a választási kampányt”.

Nem is maradt más választás a publicista szerint, mint:

„az október 23-i Békemenet az Egyesült Államok nagykövetségénél fog gyülekezni. Majd beüzenünk oda is, induláskor, hogy hallják és tudják: mi is tudjuk, ki hallgat le itt kicsodát valójában, és kik az igazi gazemberek, kik az ellenségek”.

 

Valódi Hírek