Iszonyúan kiakadt Vágó István: Felháborodott posztban vádolja a kormányt a legsúlyosabb bűnökkel

Vádemelést és ítéletet követel.

A napokban több aggasztó hír is érkezett arról, hogy a Sinopharm vakcina a 60 év felettieknél közel sem eredményezi az elvárt védettséget. A kormánypárt a Sinopharm-mutyi védelmében folyamatos kereszttűzben tartotta az ellenzéket, akiket oltásellenesnek bélyegeztek csak azért, mert kutatások eredményeire alapozva megkérdőjelezték a kínai oltóanyag hatékonyságát.

Nyugdíjas szervezetek és ellenzéki politikusok is ingyenes ellenanyagszint-mérést, illetve harmadik oltást követelnek a kínai vakcina által nem védett időseknek, de hiába.

Vágó István közösségi oldalán fakadt ki felháborodottan a kormány cinizmusa ellen, bocsánatkérést, vádelemelést, ítéletet és büntetést követelve:

„LESZ BOCSÁNATKÉRÉS, VÁDEMELÉS, ÍTÉLET, MAJD SÚLYOS BÜNTETÉS?

Hónapokon keresztül ment a pártmédiában az „oltásellenes baloldal” refrénű rágalomhadjárat, csak mert sokan fenntartásokat fogalmaztunk meg a hatásosságra vonatkozó minden bizonyíték nélkül milliószámra behozott kínai vakcinával szemben. Soha, senki nem mondta, hogy az EMA által jóváhagyott vakcinákkal ne oltsanak!

Engem is folyamatosan víruspártinak, magyarellenesnek és hazaárulónak minősítettek (és teszik ezt még ma is), mert rendszeresen óvtam attól, hogy a kormánymédia a „beoltottsági adatok” bűvöletében

hamis biztonságérzetet keltsen

azokban, akiket Sinopharmmal oltottak.

Élő adásban tettem fel a kérdést, nem gyanús-e, hogy mind az oltottsági, mind a halálozási adatokban is élen járunk.

Nos, most már konkrétabban is fel merem tenni a kérdést: nem lehet ennek a magyarázata az, hogy 568 ezer 60 éves vagy annál idősebb embert oltottak be a kínai vakcinával — akiknek

a negyede így nem is volt védett?

A fővárosi ingyenes antitest-szűrés első eredményei ugyanis erre utalnak. Idézet a főpolgármester posztjából:

„a kínai vakcinával beoltott idősek közel negyedénél a védettséghez szükséges ellenanyag-szintet nem mutatta ki a vizsgálat, vagyis ők az oltás ellenére sincsenek biztonságban.”

Boldogkői Zsolt biológus a Sinopharm-vakcina antitestmérési tapasztalataival kapcsolatban azt mondta, hogy a hazai laborok eredményei alapján úgy tűnik, hogy a hatvan év felettiek húsz-harminc százalékánál, míg a nyolcvan év felettiek ötven százalékánál (!) nem alakult ki megfelelő védettség!

És a fentiekre reagálva van képe az EMMI-nek ezt közölni:

„A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának, és Gyurcsány embereinek a kifizetése…”

Elképesztő hazugság és arrogancia!

Ezzel szemben még mindig nem beszélnek az ellenanyagszint országos vizsgálatáról a kínai vakcinával oltottak körében…

A fentiek alapján VÁDOLOM A KORMÁNYT

— tömegek életének nem kellően dokumentált oltóanyaggal történt, előre megfontolt veszélyeztetésével,

— a Sinopharm vakcinák milliárdos nyerészkedéssel történt beszerzésével,

— a kínai vakcina engedélyeztetése tárgyában az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetre (OGYÉI) gyakorolt politikai nyomással,

— közérdekű adatok (a beoltottak oltásuk minősége, időpontja szerinti nyomon követése, az elhalálozottak vakcinák szerinti regisztrálása) visszatartásával,

— megtévesztő „Védettségi igazolványok” kiadásával és azzal történő visszaéléssel,

— tudatosan elkövetett hamis propagandával (a beoltottsági és nem védettségi adatok állandó sulykolásával),

— a politikai ellenfelek oltásellenességgel való megrágalmazásával,

— a magyar emberek egészségének előre megfontolt veszélyeztetésével (pl. telt házas meccsek korai engedélyezésével).

A bocsánatkérésre nem tartok igényt, de a poszt címében felsorolt többi eljárásra igen.

És így megyünk neki a negyedik hullámnak…”

Valódi Hírek