Holliknak elgurult a gyógyszere: Kiderült, mire akarják használni a nemzeti konzultációt

Mindig leleplezik magukat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a héten az Európai Parlament háromnegyedes többséggel, 459 szavazattal, 147 ellenszavazat és 58 tartózkodás mellett fogadta el azt az állásfoglalást, amely „a lehető leghatározottabban elítéli” a magyar melegellenes törvényt, és bírálja a demokrácia és a jogállamiság lebontását Magyarországon.

A képviselők egyúttal felszólították az Európai Bizottságot, hogy minden lehetséges módon lépjen fel a magyar jogszabály ellen, például

indítson kötelezettségszegési eljárást,

illetve az Európai Bíróságon kezdeményezze a jogszabály ideiglenes hatályon kívül helyezését.

A magyar kormány természetesen vérig sértődött az állásfoglaláson, Orbán Viktortól kezdve Varga Juditon át Hidvéghi Balázsig rázzák az ökleiket az EU-ra a kormánytagok.

Hollik István is beállt a sorba szombaton egy rövidke szösszenettel, amelyben gyarmatosításról, ideológiai célú büntetésről és persze harcról ír:

„A napokban elfogadott, Magyarországot a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvény miatt elítélő európai parlamenti állásfoglalás szégyenteljes bizonyítéka annak, hogy a brüsszeli politika ideológiai alapon ítéli el és próbálja meg zsarolni Magyarországot és azokat, akik nem értenek egyet velük.

A megrögzött gyarmatosító reflex ismét lecsapott, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy ideológiai alapon

büntessenek meg

minket, magyarokat.

Ezt már láttuk, nem egyszer, tán százszor. Minket szálltak már meg idegen hatalmak, és harcoltunk már nemzeti függetlenségünkért. Úgy tűnik ezt a harcot ma folytatnunk kell.

A nemzeti konzultációt azért is indítottuk, hogy nemzeti egység legyen a kormány álláspontja mögött Brüsszelben ezen a téren is. Egy valamit szögezzünk le:

Nem fogunk letérdelni egy nagyhatalom előtt sem, nem leszünk gyarmat!”

(Lefordítjuk: Hollik dolgozata szerint a projektív és manipulatív kérdésekkel telenyomott nemzeti konzultáció eredményét tehát arra akarják használni, hogy Brüsszelben a nép akaratának megnyilvánulásaként lobogtathassák, tudván tudva, hogy azt jórészt úgyis a saját szavazóik töltik ki — a szerk.)

Valódi Hírek