Hátborzongató megfejtést adott Németh Szilárd a kormány szégyenteljes EU-s blamázsára (+videó)

Azt is tudja, miért zajlik ellenünk annyi kötelezettségszegési eljárás.

„Az Európai Unión kívül van élet” — mondta Németh Szilárd a Hír TV Bayer Show című műsorában, amit a Népszava szemlézett.

Bayer Zsolt elsőként a német-magyar meccsről kérdezte a rezsibiztost, aki szerint a fiúk igazi hősök voltak. Az alábbi párbeszéd játszódik le itt:

„Bayer: — Bár a Momentum egyik képviselője szerint…

Németh: — Az kit érdekel?”

A rezsibiztos azt is mondta a propagandistának:

„Annyira meg vannak tőlünk ezek ott ijedve, hogy mindenben a megosztást fogják keresni (…) a Puskásban ötvenezer torokból zeng a magyar Himnusz meg a hajrá magyarok. Hát ezt meg kell osztani, úgy hogy ez egy nagyon kemény hadviselés ellenünk.

Hibrid hadviselésnek hívják egyébként”.

Mark Rutte holland miniszterelnök szavaival kapcsolatban kifejtette, hogy az EU-n kívül is van élet, bár ő maga EU-párti, és úgy véli, az ország nagy része is az.

Szerinte az EU gazdasága nem versenyképes Kínával, ráadásul India, Brazília, de Fekete-Afrika is „jönnek fel”. Ám úgy véli, baloldalnak mindez nem számít, csak a szivárványos zászlókkal való szaladgálás.

„Ezért akarnak térde kényszeríteni? Európa legsikeresebb országát?!…amelyik megmutatta, hogy kell a koronavírus idején viselkedni?!…minket kellene letérdeltetni?”

— tette fel a költői kérdést. Hozzátette, hogy Magyarország ellen azért indul annyi kötelezettségszegési eljárás, mert 2015-ben megállítottuk a migrációt.

A videót itt tudod megnézni, a beszélgetés a 20. percnél kezdődik:

 

Valódi Hírek