Elképesztő blődséggel próbálta megvédeni a Sinopharmot Menczer Tamás, nem volt jó ötlet

Vágó István ismét fején találta a szöget.

Menczer Tamás új videóval jelentkezett csütörtök reggel Facebook-oldalán, amelyben a Sinopharm vakcinát fényezte. Az államtitkár arról beszélt, hogy az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai vakcina teljes dokumentációját, így

„az Egészségügyi Világszervezet után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a kínai Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos”

— fogalmazott. Hozzátette, hogy az „oltásellenes” magyar baloldal hónapokon át támadta a kínai oltóanyagot.

„Azt is mondták például, hogy a kínai vakcinának nincs meg a teljes dokumentációja”

— mondta. Menczer úgy tudja, hogy a magyar baloldal most megint lelepleződött.

Következhetne itt egy hosszú eszmefuttatás tőlünk arról, hogy Menczer érvelésében hol vannak kapitális hibák, de szerencsére Vágó István megtette ezt helyettünk közösségi oldalán:

„Na, figyeljen, államtitkár úr, elmagyarázom.

– Tegyük fel, hogy ön sürgős műtéti beavatkozásra vár, és Önnél jelentkezik egy kínai sebész, aki nem mutatja be a diplomáját. Elfogadja?
– Lesznek, akik azt mondják, nyugodtan vesse alá magát a műtétnek, „hiszen annyi jó kínai orvos van” — mások figyelmeztetnek, hogy nem tudható, képes-e egyáltalán operálni a jelentkező. Hogyan dönt?
– Aztán nagy nehezen előkerül a kínai vállalkozó diplomája (vagy megszerezte azóta). Erre Ön azt mondja, hogy akik figyelmeztették, azok MŰTÉTELLENESEK?
Ez normális gondolkodás?

Most, hogy végre előkerült a Sinopharm „teljes dokumentációja” (még mindig nem teljes, lásd itt), visszamenőleg igazolná az Ön végtelenül aljas vádját, miszerint „az oltásellenes baloldal (!) hónapokon keresztül hazudozott, mondván, a kínai vakcinának nincs meg a teljes dokumentációja”?

De hát nem is volt meg, hiszen Ön is elismeri, hogy MOST tették közzé!

Biztos vagyok benne, hogy ezt Ön is tudja. Akkor miért beszél így? Miért csinálja?

Sejtem a válaszát. De hogy ennyire lebecsülje azokat, akik Ön szerint ezt a maszlagot beveszik, az ennek a kormánynak, köztük az Ön szégyene.”

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/05/27/kiderult-alig-teszteltek-idoseken-a-kinai-vakcinat-aminek-most-tettek-kozze-a-dokumentaciojat

Valódi Hírek