800 kilós páncélszekrényt emeltek be daruval Várkonyi Andreáék luxusvillájába, majd megpróbálták eltüntetni az erről készült képeket (+fotók)

Az erről készült fotók azóta eltűntek a Facebookról, de mi lementettük őket.

Május elején írta meg a Telex, hogy Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.

A házon jelenleg felújítási munkák folynak. Bár a leendő házaspár mindent megtett, hogy elrejtsék a házat a nyilvánosság elől, ez nem sikerült: a Kétfarkú Kutyapárt lefotózta a villát, amelyről időközben az is kiderült, hogy a vásárlás és a felújítás a teljes bekerülési költsége mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti. A közel 900 négyzetméteres ingatlanban medence, lift, és Várkonyi Andrea lánya számára

külön lakosztály is lesz.

Már azt is tudjuk, hogy nem ez az egyetlen luxusingatlan, amit Várkonyi Andrea vőlegénye súlyos százmilliókért megvásárolt a környéken.

A Széchenyi-hegyi ingatlant nagy közérdeklődés övezi, a 24.hu arról ír, hogy vasárnap már biztonsági őr állt a villa előtt, és arra figyelmeztette az érkezőket, hogy a tulajdonosok megtiltották a képek készítését.

A lap ugyanakkor felhívja a figyelmet egy biztonsági cég két hónappal ezelőtti Facebook-bejegyzésére. A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. azzal reklámozza magát, amint az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják.

A bejegyzésben a helyszín nincs megadva, de a trezor elhelyezéséről készült képek és videók alapján beazonosítható Mészárosék XII. kerületi villája.

A 800 kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre.

A trezor 1,6 millió forintba kerül.

A biztonsági cég bejegyzése a 24.hu cikkének megjelenése után eltűnt a Facebookról, de lementettük a képeket:

 

Valódi Hírek