Lift és medence is lesz az ország leggazdagabb házaspárjának luxusbirtokán, ez nekünk 3 milliárdba kerül

Itt vannak a részletek a cifra palotáról.

Megírtuk, hogy mint azt a Telex kiderítette, Budapest egyik legdrágább környékén, a Széchenyi-kilátó közelében lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona.

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái lefotózták az épülő-szépülő, felújítás alatt álló luxusingatlant, és a címet is közzé tették, ezzel pedig elindulta a lavina: érdeklődők kezdték megnézni maguknak az ország leggazdagabb házaspárjának jövőbeli otthonát.

Az ingatlan a kétezres években épült, a kertjében van egy kisebb tó is, négy lakásból áll, alapterülete pedig összesen 500 négyzetméter.

A Blikk ellátogatott a helyszínre, ahol megszólaltattak egy nézelődő csoportot is:

„Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek”

— mondták.

A 444.hu információ szerint a házaspár közös otthona egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szaunával és egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrésszel, teremgarázzsal rendelkező örökpanorámás épület.

A Blikk megkérdezett egy ingatlanost, aki szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján minimum kétmilliárd forintba került, de a teljes bekerülési költség mindennel együtt a 3 milliárd forintot is elérheti.

A lap szerint a belső átalakítás is a lehető legdrágább módon és berendezéssel készül. Várkonyi Andrea kislánya például

egy 130 négyzetméteres teljesen önálló birodalmat kap,

„benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat, de például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd.”

Valódi Hírek