Lantos Gabriella: A kínai gyarmatosítók évtizedekig fizettetik majd velünk a cechet!

Tűrhetetlen, hogy 2000 gazdag kínai káder foglalja el a magyar diákok helyét.

Pénteken derült ki a Direkt36 leleplező anyagából, hogy már tavalyelőtt eldőlt, hogy Budapestre fog települni a kínai oktatási intézmény, amikor Wang Yi kínai külügyminiszter Magyarországon tárgyalt 2019 júniusában.

A tényfeltáró riport nagy felháborodást keltett, többek közt Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje is megüzente, hogy mi lesz a kínai spicliképzőből, ha ő lesz a miniszterelnök.

Lantos Gabriella egészségügyi szakértő, aki a kormány járványkezelésével kapcsolatban fogalmaz meg rendszeresen kritikákat, most a Fudan Egyetemmel kapcsolatban osztotta meg gondolatait közösségi oldalán:

„Palkovics László egy komprádor 😈. A kelet-ázsiai bennszülött kereskedőket nevezték így, akik az európai tőke és a helyiek közt közvetítettek. 2️⃣0️⃣0️⃣ évig Kína ráért, csak most vesz revansot.

Most Palkovics a kompárdor, a kelet-ázsiai tőke szolgája. A Fudan egyetemet 2 éve titokban tervezi a Diákváros helyére.

Ahogy a CEU-val és az Akadémiánál tette, most is átverte és 👊eltaposta az ellenállókat. Most a fiatal fideszeseket: Fürjes Balázst és Vitézy Dávidot tette hiteltelenné 🤥.

Ők megpróbálták kevesebb kárral megúszni a kínai gyarmatosítást. Tudják, hogy a politikai árat ♣️ ők fizetik majd meg.

És az ár nagy lesz.

A Fudan egyetemről szóló kérdőívünk 1000 kitöltőjéből 9️⃣7️⃣0️⃣ ember nem akar Budapesten kínai egyetemet.

Azt meg végkép nem, hogy a 18 000 vidéki kispénzű magyar diáknak szánt lakásokat 2000 gazdag kínai káder foglalja el. A kínai gyarmatosítók évtizedekig velünk fizettetik meg még a cechet is ❗️

Hol lesz akkor már az öreg Palkovics, amikor szegény Fürjes meg Vitézy még mindig magyarázkodni fog? Hogy ők nem is akarták. Hogy őket átverték. Hogy ők igaz magyar hazafiak voltak. Csak hát:

„Hol zsarnokság van, mindenki szem a láncban, belőled bűzlik, árad, magad is zsarnokság vagy.”

Uraim, nem kellene még most kiszállni? Még mindig nem késő!”

Valódi Hírek