Az ÁSZ elnöke levélben pityereg, mert egy DK-s csúnyát mondott rá a Parlamentben

Orbán katonájaként viselkedik, de nagyon fáj neki, amikor megkritizálják.

A (Párt)Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László levelet írt Sebián-Petrovszki Lászlónak, a DK országgyűlési képviselőjének, hogy elpanaszolja neki, mennyire rosszul érinti, hogy a DK-s politikus többször kritizálta őt a Parlamentben.

Az ÁSZ élén fideszes pártkatonaként viselkedő Domokos László levelét az ellenzéki képviselő hozta nyilvánosságra a közösségi oldalán.

Sebián-Petrovszki László (balra) és Domokos László (jobbra) / montázs: Nyugati Fény

Idézzük Sebián-Petrovszki Lászlót:

Az ÁSZ-elnöknek megártott a fronthatás, azaz levelet kaptam, lájf.

A mai postával levelet kaptam az Állami Számvevőszék elnökétől.

Ebben azt bántja az ÁSZ elnök kis lelkét, hogy az Országgyűlés ülésein rendszeresen kritikus vagyok az ÁSZ működése kapcsán, mindig elmondom, hogy az ÁSZ a hatalom bunkósbotja az ellenzéki pártok és a jövőben a hatalomnak nem tetsző civil szervezetek ellen.

Ezzel pedig – figyelem, rekeszizmokat felkészíteni! – az ÁSZ jó hírét 😅 sértem.

Majd a levélben megismétli mindazt a sok hazugságot, amit a DK-ról állított az általa vezetett hivatal az elmúlt években. Hogy egyem meg.

Domokos úr, el kell keserítenem: nincs olyan opció, hogy mi, DK-sok szótlanul tűrjük, hogy az ÁSZ az Orbán-kormány utasítására megpróbálja ellehetetleníteni a pártunkat, az ellenzéket, a kormánnyal kritikus szervezeteket.

Nem felejtjük el felemlegetni, amikor

– pert kellett indítanunk azért, hogy a DK központját elemésztő tűzeset után az ÁSZ adja vissza nekünk másolatban a korábban nekik megküldött számláinkat, szerződéseinket, mert maguktól nem voltak hajlandóak,

– amikor egy kölcsönszerződésről megállapították, hogy alacsony kamattal kaptuk, így tiltott pártfinanszírozás történt a cég részéről, míg ugyanerre a kölcsönre a Nemzeti Bank azt mondta, hogy nyerészkedés a magas kamata miatt,

– amikor milliós bírságot szabtak ki, mert olcsón béreltük a pártirodákat, de a mai napig nem voltak hajlandók elmondani, hogy melyik irodákra gondolnak és mi alapján számolták ki ezt.

Soroljam még? Fogom is sorolni. Újra és újra, a parlamenti vitákban és azon kívül is.

Na ez az, amiért el kell menni szavazni nagyjából 1 év múlva, és a francba kell küldeni őket a 2022-es választáson!


.

Valódi Hírek