Gárdony fideszes polgármestere durván kiosztotta a kritikusait, akik szerinte a népesség legaljához tartoznak

Tóth István szerint a vélemény szabad, de azért annak is van határa.

Éppen egy héttel ezelőtt, április 21-én közölte a Gárdonyi Közlöny a Facebook-oldalán azt a fotót, amely az agárdi szabadstrandon, a Velencei-tó partján felépült masszív betonfalról készült.

A helyi lap bejegyzésében azt írta, a fél méteres betonfalnak „nincs olyan megközelítése balesetveszély, környezetvédelmi, esztétikai, tájképvédelmi, etikai szempontból sem”, amely alapján megállná a helyét a szabadstrandon. Hozzátették azt is, Tóth István polgármester szerint a partfal nem önkormányzati beruházás, hanem „rekonstrukció”.

Majd felszólították a polgármestert arra, hogy az Agárdi szabadstrandra telepített betonfalat haladéktalanul szállíttassa el és gondoskodjon arról, hogy Gárdony parszakaszain ne helyezzenek el további betonfalat.

A Gárdonyi Közlöny írására Tóth István szerda reggel reagált egy, a Facebookon közzétett bejegyzésben.

„A vélemény szabad, de azért annak is van határa”

– kezdte írását a polgármester, aki szerint a Közlöny írására „ráugrott a balliberális média”, mivel több nagy hírportál is beszámolt arról, hogy a Velencei-tó szabadstrandját gyakorlatilag körbebetonozzák.

„Mi naívan úgy gondolhatnánk, hogy az ATV, az RTL Klub és a többi, velük egy tálból cseresznyéző éjjel-nappal a gárdonyi híreket bújják, s megörültek az újabb szenzációs leleplezésnek”

– vélekedett erről Tóth, majd így folytatta:

„Jó reggelt elvtársak! Ébresztő föl! Honvéd koromban minden reggel 5:30 perckor ezekkel a kedvességekkel ugrasztottak ki bennünket az ágyunkból Kalocsán, az egykori forradalmi ezredben. Szóval jó reggelt elvtársak! Az ominózus partfal első része tavaly júniusban, a másik fele októberben készült el. Hat hónapja áll a partvédőmű. Azóta nem látták azt?”

Tóth szerint ugyanis a „partvédőművek műszaki tartalmát” Magyarország kiváló mérnökei áramlástani kutatások eredményeinek felhasználásával tervezték meg, és az Országos Vízügyi Igazgatóság kapta feladatul azt, hogy lebonyolítsa a projektet.

„A 2017-ben induló előkészítő munkálatoktól a 2021. júniusában esedékes zárásig mindent ők intéztek. Mi nem építettünk semmit. Így aztán, ha úri kedvünk úgy diktálná, akkor sem bonthatnánk le semmit sem.

Kedves Gárdonyiak!

Az a néhány ember, aki a Gárdonyi Közlönyt álnéven jegyzi a magyarság több évszázad alatt kialakult közerkölcse szerint a népesség legaljához tartozik. A tettük megmagyarázhatatlan. A szerzők rafináltak, sokat dolgoznak az Önök manipulálásán.

Honnan van rá pénzük?

Kapnak valakiktől. Ők valószínűleg komoly balliberális kapcsolatokkal rendelkeznek. Egy telefon, s már jön az ATV, az RTL Klub és a többi baráti hírportál. Ezek a Budapesten székelő csoportok aztán helyi ismeretek hiányában összekeverik a szezont a fazonnal. Hazudnak abban a sorrendben, ahogy tőlük elvárják. A múlt heti akció lépései bizonyították, hogy a rendszer így működik.

A szerzők nehezen megfoghatók, mert tudják, hogy rágalmazással, mószerolással meddig lehet elmenni. Az őket követő hívőkre azonban nagy veszély leselkedik, ha átlépik a határt. Azt tudom, hogy közülük több ember ellen a sértettek már feljelentést is tettek. A vélemény szabad, de azért annak is van határa”

– fogalmazta meg kritikusainak szóló véleményét a fideszes polgármester.

A teljes bejegyzést itt találod:

Valódi Hírek