Az Orbán-párti Magyar Nemzet kiderítette Soros György legféltettebb titkát

Világmegrengető felfedezés.

A kormánypárti hírlap, a Magyar Nemzet hosszas böngészés után váratlan hírre bukkant Soros György multimilliárdossal kapcsolatban. Az oldalon arról számoltak be, hogy

a magyar származású üzletember vendégelőadást tartott a kínai Fudan Egyetemen.

Soros az előadásában arról beszélt, hogy milyen hatással lesz a világra Kína 2008-2009-es gazdasági világválságból való kilábalása. A lap szerint az üzletember „nem félt” a Fudantól, és erre a 12 évvel ezelőtti látogatása a bizonyíték.

A cikkben arról is szó esik, hogy „a baloldal” (értsd: ellenzék) ellenzi az egyetemi kampusz Magyarországra telepítését, annak ellenére, hogy a világ vezető üzletemberei és politikusai komolyan veszik az intézményt. „Arról leginkább hallgatnak, hogy a QS World University Ranking szerint a Fudan egyetem a világ 34. legjobb felsőoktatási intézménye, és hosszú ideje az elit mezőnyhöz tartozik” — írták.

További érdekességként közlik, hogy

Barack Obama szintén 2009-ben, elnökségének első évében Sanghajban egy diákfórumon vett részt,

amelyen többek között a Fudan Egyetemről is érkező (!) hallgatók vettek részt. „Szeretnék köszönetet mondani a Fudan egyetem elnökének a vendéglátásáért és a kegyes fogadtatásáért” — mondta az akkor regnáló amerikai elnök a rendezvényen.

Mindemellett arról is írt a kormánypárti portál, hogy a Nemzetközi Valutaalap akkori vezetője, Christine Lagarde, aki 2015-ben vett részt egy kínai rendezvényen. Ennek során az IMF vezetője az oktatási intézményt Kína legrégebbi és legjobb egyetemének nevezte.

Az előbbiek alapján a Magyar Nemzet megállapítja, hogy míg a baloldal (értsd:ellenzék) mindent megtesz annak érdekében, hogy ellehetetlenüljön a Fudan Magyarországra települése, a világ vezetői szívesen mutatkoznak az egyetemen. Azt elfelejtették leírni, hogy sem 2009-ben, sem 2015-ben

nem volt még benne az egyetemi alapokiratban, hogy a hallgatóknak a kommunista eszméket és a kínai állampártot kell szolgálniuk.

(Magyar Nemzet/Nyugati Fény)

 

Valódi Hírek