Sárosdi Lilla durva videóban üzent az aranyásó Várkonyi Andreának (+videó)

Bűn lenne ehhez bármit is hozzáfűzni.

Hosszú hónapokig terjedt a pletyka, amiről a múlt héten derült ki, hogy igaz: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc összeházasodnak.

Ez természetesen nem hagyta hidegen a közvéleményt, főleg, mivel korábban az is kiderült, hogy március közepén a szerelmespár Dubajban töltött egy hétvégét, méghozzá magángéppel, a mi adófizetői pénzünkön.

Várkonyi Andreát méregdrága eljegyzési gyűrűje buktatta le még márciusban a Mokka egyik adásában, az internetezők pedig azt is kiderítették, hogy az ominózus televíziós szereplésen az exműsorvezető körülbelül 70 millió forintnyi ékszert viselt.

A frigy hírére Sárosdi Lilla színésznő is üzembe helyezte magát, és egy videót készített.

Sárosdi attól vált híressé, hogy a magyar #metoo mozgalmat elindította azzal, hogy Marton László rendezőről először mondta ki, hogy sze×uális zaklató. Jelenleg Franciaországban él férjével, Schilling Árpád rendezővel és két gyermekükkel, időnként pedig feltöltenek egy-egy videót a Youtube-ra, amelyben magyar közéleti-politikai kérdésekkel kapcsolatban nyilvánulnak meg.

Sárosdi most a Várkonyi-Mészáros románc kapcsán készített egy négyperces szösszenetet, itt tudod megnézni, de mindenképpen menj le előtte alfába:

 

Valódi Hírek