„Nagyon kedves asszony jött a házhoz” — Megszólaltak a felcsútiak Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea románcáról

Nem bánnának egy jó lagzit, ahová meghívnák az egész falut.

A hónapokig tartó találgatások után szerdán vált hivatalossá, hogy egy párt alkot és hamarosan összeházasodik Magyarország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, a TV2 egykori műsorvezetője.

Az esküvőről habár egyelőre nem tudni részleteket, a Blikk szombat reggel arról ír, a pár külföldi helyszínben is gondolkodik.

A lap emellett a Fejér megyei Felcsútra is elment, hogy megkérdezze a helyieket, mit gondolnak az egykori polgármester és a műsorvezető „készülő frigyéről”, így a név és arc nélkül nyilatkozó felcsútiak közül volt, aki arról beszélt, már hónapok óta pletykatéma a faluban Mészárosék románca, már előbb tudták, mint az újságok.

„Nem, dehogy lepődtünk meg, legfeljebb csak azon, hogy tudták eddig titokban tartani”

nyilatkozta az egyik helybeli.

Volt olyan is, aki sok boldogságot kívánt a párnak, egy felcsúti nő szerint pedig Várkonyi Andrea személyében

nagyon kedves asszony jött a házhoz”.

Míg egy idős nő úgy fogalmazott a lapnak, hogy nem bánná,

ha egy jó nagy lagzit csapnának Felcsúton, ahová meghívnák az egész falut.

Korábban mi is beszámoltunk arról, Várkonyi már egy budai luxusingatlanba költözött Mészárossal, akivel márciusban egy NER-luxusgéppel Dubajt is megjárták (videó >>ITT<<). A televíziósról pedig nemrég az is kiderült, Mészáros kedvéért meglepő pálforduláson ment keresztül az esküvő kérdésében.

(Blikk nyomán)

Kapocsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/04/23/varkonyi-andrea-meglepo-palfordulason-ment-keresztul-meszaros-lorinc-miatt-egy-fontos-kerdesben

Valódi Hírek