Soha nem látott méretű „békemenetet” akar szervezni a CÖF (+videó)

A „mutáns és életellenes” ellenzék ellen.

A járvány lecsengése után újabb, soha nem látott méretű Békemenetet szervez a CÖF, amelyre az operatív törzs tagjait és a járvány legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat is meghívjuk – jelentette be a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) elnöke, Csizmadia László.

Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatón Csizmadia arról is beszélt, a klasszikus ellenzéki politika magyarországi „mutánsai”, „életellenes” és “áldatlan háborút” indítottak a keleti vakcinák beszerzése és beadása ellen.

Az ellenzékkel szemben viszont Csizmadia szerint a CÖF-CÖKA azt mondja:

„legyen áldott minden egyes ampulla és a védőoltások megteremtőinek élete. Köszönjük az oroszoknak és a kínaiaknak, hogy jóvoltukból hazánk Európában, sőt a világon az elsők között áll a beoltottság terén”.

Csizmadia ezután közölte, hogy „Brüsszelben felülkerekedett a multinacionális gyógyszergyárak által megfizetett liberális pártérdekű lobbizó maffia”, majd áttért az Európa határainál megjelenő bevándorolókra is, akiket szerinte „importcikként kezelhet egy hatalmi rendszer”.

Végül, a békemenettel kapcsolatban azt is elmondta, „oltakozzunk és szerveződjünk”, majd akárcsak tíz évvel ezelőtt, maszk nélkül, békemenetben haladva demonstráljanak a céljaik mellett.

Az újabb békemenetet Csizmadia szerint az „egyre súlyosabb provokációk” is indokolják. Rövid felszólalását a CÖF-elnök azzal zárta:

„felvértezve a Teremtő akaratával, kerüljük el a kísértést és szabaduljunk meg a gonosztól”.

Ugyanitt jelentették be azt is, hogy a CÖF azt javasolja: legyen nemzeti ünnep, egyben munkaszüneti nap június 19-e, amely napon 1991-ben az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarországot.

A teljes videót itt tudod megnézni:

https://youtu.be/84MRW2xxzKI

Valódi Hírek