Tételesen cáfolta a szakember Orbán Kossuth rádiós agymenését

Szerinte Morzsi, a tacskó Superman-jelmezbe bújt.

Dr. Kunetz Zsombor Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára.

Orbán azt mondta: most betegek és az elhunytak, illetve a rendelkezésre álló vakcinák és beoltottak közötti arányszámot kell néznünk. Kunetz Zsombor szerint ez egy teljesen irreleváns mérőszám,

„sajnos, ez a végeredményen, a 20 ezer halotton, a megnyomorítottakon, az elmaradt kezelésekből származó egészségkárosodásokon, a kormány által szőnyegbombázott egészségügyön már mit sem változtat”

— írta a szakember. Felhívta a figyelmet arra is, hogy bár Orbán most a nyitást a szolgáltatóiparban úgy képzeli el, hogy bevezetik a négyzetméter alapú korlátozást, ez egy alapvető tévedés.

„Ezt már régen és nemcsak a nyitással kapcsolatban kellett volna bevezetni, hanem attól függetlenül, a közösségi tereken kötelezővé tett FFP2-es maszkokkal. Lásd az ünnepek előtti éhségroham tömegjeleneteit.

Az FFP2-es maszkokat a kormánynak kell biztosítani, akár a sportra, stadionokra költött összegek árán is”

— fogalmazott. Arra, hogy Orbán szerint a vírust megállítani már nem, csupán lassítani lehet, úgy reagált Kunetz, hogy

már a lassítás is többezer emberéletet jelentett volna.

„Persze előkerült, hogy a Nyugat hülye, felsőbbrendű, mert nem foglalkozik olyan vakcinákkal, amelyekről nincsen elég tudomása.
Ezzel szemben ezekben a felsőbbrendű országokban

a szakmai szervezetek, és nem egy külügyminiszter hagyja jóvá az oltóanyagokat.

Lassan már tényleg nem elképzelhetetlen, hogy az OGYÉI homeopátiás készítményt is jóváhagy a járványkezelés elleni küzdelemben, ha erre a politika utasítja. Sokkal megnyugtatóbb és az oltások elfogadása szempontjából eredményesebb lett volna, ha az OGYÉI nem politikai, hanem szakmai döntést hoz.

Mindenkinek azt javaslom, hogy oltassa be magát, semmi másban nem bízhatunk, csak ebben, hiszen azt látjuk, hogy a kormány mire képes.

Az a kormány, ami a nyilatkozatai alapján harcos pitbullként vetette bele magát a vírus elleni küzdelembe, sajnos azonban, ez csak a kommunikáció szintjén van így.

A valóságban nem látunk mást, mint Morzsit, a tacskót superman jelmezbe bujtatva.”

Valódi Hírek