Két hete még a tv-ben szerepelt, mára meghalt koronavírusban Magyarország legnagyobb koncertszervezője

Nyugodjon békében!

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Brády Márton, a Showtime Budapest alapítója, aki olyan világsztárokat hozott Magyarországra, mint Eric Clapton, Bon Jovi, Elton John vagy a Rolling Stones – közölte hétfő reggel Schiffer András a Facebook-oldalán.

A volt országgyűlési képviselő, az LMP társalapítója és egykori tagja bejegyzésében így emlékezett meg Brádyról:

„Brády Marci nincs többé. A rendszerváltás előtt még a rendőrökkel küzdött. Aztán megvalósította az álmait. Ő hozta Budapestre a Rolling Stonest, aztán jött Eric Clapton, Bon Jovi, Pink, a Kapcsolat-koncerteken Elton John, Sting, Simply Red, Rod Stewart. Szervezte a magyar legendák fellépéseit: LGT, Piramis, Zorán, Hobo.

A rendszerváltás után a semmiből, a maga tehetségéből hozta össze Magyarország legnagyobb koncertszervező cégét, a Showtime Budapestet”

Bő kétévtizedes munkakapcsolat, ismeretség, barátság fűzött hozzá. Annyira csupaszív, hogy akik nem ismerik, nem gondolják, hogy üzletember. Néhány éve Marci rántotta le a leplet a kulturális Tao körüli umbuldákról. Tavaly, amikor szünetet tartott a járvány, Marci invitálta a kávézójába, a Gusto Cafeba a ‘politikai hajléktalanokat’.

Abban maradtunk, ha vége lesz ennek a pandémiás őrületnek, folytatjuk. Nincs folytatás: Marcival már biztosan nem. Nem a pandémiás őrületnek lett vége. Egyszer, évekkel ezelőtt, már szembe nézett halállal. Most, a Coviddal már nem tudott megküzdeni”.

Brády Marci nincs többé.😢 A rendszerváltás előtt még a rendőrökkel küzdött. Aztán megvalósította álmait. Ő hozta…

Posted by Schiffer András on Monday, 22 March 2021

Brády Márton két héttel ezelőtt, március 8-án még az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol arról beszélt, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére alkalmazottainak a teljes munkabérét fizeti, és mivel a kormánytól rendkívül kevés támogatást kap, így azt főként saját zsebéből kell állnia.

Valódi Hírek