DK: A dubajozó halálkormány fejezze be az orvosok és az ápolók lehazugozását! (+videó)

Gulyás Gergely technikailag Merkely Bélát is lehazugozta.

A kormányinfón Gulyás Gergely egyértelművé tette, hogy az Orbán-kormány homokba dugta a fejét és nem is hajlandó onnan kihúzni — mondta Barkóczi Balázs a Demokratikus Koalíció online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

A magyar valóság a kormány szerint álhír, lejáratják és lehazugozzák az orvosokat és ápolókat, hiszen azt mondják, hogy a kapacitásprobléma csak álhír.

— fejtette ki Barkóczi, hozzátéve: ezek szerint Gulyás azt is állítja, hogy a kormánynak dolgozó Merkely Béla is hazudott, amikor azt mondta, hogy egyidőben ezer lélegeztetett jelenti a magyar egészségügy kapacitásának a határát.

A DK szerint szégyen, hogy a dubajozó halálkormány az orvosokat és az egészségügyi dolgozókat akarja lejáratni

— fogalmazott. Azok hazugozzák a megfeszítetten dolgozó orvosokat, akik a járvány legsötétebb óráiban is magángépekkel járnak Dubajba — mondta.

Eközben több mint 17.000 magyar ember halt meg a járványban, szerdán hétpercenként meghalt egy magyar.

„Itt nem az ellenzék folytat halálkampányt, hanem Orbán Viktor folytat halálkormányzást.”

— mondta. A DK ezért felszólítja a „dubajozó halálkormányt”, hogy kérjen bocsánatot az orvosoktól és az ápolóktól, amiért hazugnak állította be őket, és ismerje be az igazságot.

Miközben Dubajba repkednek, egyetlen szavuk sincs arról, hogy elhunytak is kaptak védettségi igazolványt, vagy hogy a kormányzati bénázás miatt nem halad a tömeges oltás.

A videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek