Dokumentumok bizonyítják: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc utazott Dubajba a NER magángépével a hosszúhétvégén

Csúnyán lebuktak.

FRISSÍTÉS: VIDEÓ a cikk alján!

Hadházy Ákos tett közzé egy dokumentumot Facebook-oldalán szerdán, amely bizonyítja, hogy a március 15-i hétvégét Mészáros Lőrinc Várkonyi Andreával, Mészáros fiával és még egy hölggyel közösen töltötte Dubajban. Múlt pénteken derült ki, hogy újra Dubajba repült a NER kedvenc magángépe.

A Hadházy által közzétett dokumentum

„egy ún. handling request – a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlap, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival.

Eszerint kifele négyen utaztak, a Gázszerelő, a Műsorvezetőnő, a Gázszerelő fia és egy hölgy.”

— írta Hadházy. A dokumentum szerint visszafelé már csak ketten jöttek.

„Az üzleti repülést is ismerő pilóták szerint a dokumentum nagyon hitelesnek tűnik, a formája teljesen megfelel a körülményeknek, a személyzet is valóban a repülőt üzemeltető cégnél repül és a cég adatai, elérhetőségei is valósak.

Sokan vártuk az ifjú párt a kisgépes terminál bejáratánál, de az utasok kisbuszba szálltak és máshol hagyták el a repülőteret- az kérdés, hogy vajon akkor hol ellenőrizték az útlevelüket???

A két utas maszkban szállt ki, de nagyon hasonlítottak a Gázszerelőre és a Műsorvezetőnőre. Ha dublőrök voltak és a dokumentum hamis, akkor ez az egész egy nagyon mókás vicc volt. Ha valóbán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea utaztak Dubajba wellnessezni az immár napi 200 halottal járó járvány közepén az Önök pénzéből , az egy mélyen felháborító történet.”

.

FRISSÍTÉS! Időközben videó is előkerült a landolásról, ezt itt nézheted meg:

BRÉKING: Itt a videó, ahogy hazaér a NER luxusgépén Dubajból Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

.

Valódi Hírek