Deutsch Tamás úgy tudja, a Néppárt vezetőinek nagy része „beszűkült tudatállapotban” van a Fidesszel kapcsolatban

Ez szerinte „radikálisan csökkenti a helyes döntésre való képességet”.

„Az Európai Néppárt vezetőinek nagy része a „Fidesz-problémával” kapcsolatban beszűkült tudatállapotban van, márpedig az ilyen radikálisan csökkenti a helyes döntésre való képességet” – írta legfrissebb bejegyzésében Deutsch Tamás.

A fideszes képviselő szerint az elmúlt években „ezek a kevéssé jeles néppárti vezetők már-már művészi színvonalra fejlesztették a kognitív disszonancia elfojtását:

meg sem fordul a fejükben, hogy az egész helyzet az ő politikai működésükkel, tevékenységükkel kapcsolatos hibákra világít rá”.

Annyira meg vannak győződve a saját zsenialitásukról, hogy még az egyre rosszabb választási eredmények sem bizonytalanítják el őket” – vélekedett Deutsch, aki feltehetően még nem tette túl magát a Fidesz és a Néppárt múlt heti szakításán.

Mint írta, a világsajtó most „eszmélt rá” arra, hogy az Európai Parlamentben a „masszív baloldali többség van”, és abban az esetben, ha a szociáldemokraták, a Renew, azaz a liberálisok, a zöldek és a kommunisták együtt szavaznak, „akkor megvan a parlamenti többségük”.

„Össze is illesztették a négy kicsi legót, és ma már az történik, hogy a Néppárt frakciója, élén Manfred Weberrel, kuncsorog ennek a baloldali blokknak, hogy „légyszi, hadd legyünk már mi is a részesei ennek a többségnek”.

Ez kicsit olyan, mintha Magyarországon a Fidesz és a KDNP abban látná a politikai előrelépés lehetőségét, hogy könyörögne, hadd legyen benne a Gyurcsány-féle szivárványkoalícióban”

– zárta eszmefuttatását Deutsch Tamás, aki múlt héten brüsszeli bejelentkezése során fejtette ki véleményét arról, hogy mit gondol a Fidesz kirúgásáról.

Az Európai Néppárt vezetőinek nagy része a „Fidesz-problémával” kapcsolatban beszűkült tudatállapotban van, márpedig az…

Posted by Deutsch Tamás on Wednesday, 10 March 2021

Valódi Hírek