Ezt a videót látnod kell: Tömegek kaszinóznak a járvány idején, miközben a vendéglátás haldoklik

Volt olyan, akit még maszk nélkül is beengedtek.

Rejtett kamerás felvételt tett közzé a Telex a Las Vegas Casinóban zajló esti életről. Az ehhez tartozó cikk tanúsága szerint

az egyik, vidékről Budapestre utazó férfit még maszk nélkül is beengedték a kaszinó munkatársai.

Az online hírportál egyik munkatársát nem engedték be, mert már korábban 5 évre kitiltották az összes budapesti kaszinóból. Ennek feltételezett oka, hogy az újságíró tavaly, még az Index dolgozójaként videót készített arról, ahogyan emberek maszk és távolságtartás nélkül kaszinóztak este, miközben más üzleteknek akkoriban délután 3-kor be kellett zárniuk.

A felvétel elkészülte után Gulyás Gergely elmondta, nem látja okát a kaszinók hosszabb nyitvatartásának. Ezután a kaszinók is csak délután háromig lehettek nyitva.

A második hullám idején, november 11-től a többek között a fitnesztermek mellett a mozikat, színházakat és az állatkerteket sem lehet látogatni.

A kaszinókra azonban továbbra sem vonatkozik a tiltás, mivel nem minősülnek vendéglátóegységeknek.

Az alábbi videóban látható, hogy nagy a nyüzsgés az épületben. A távolságtartási szabályokat tömegesen megszegik, és a maszkot sokan helytelenül hordják.

A napokban egyébként Müller Cecília belengette, hogy szükség lesz a közoktatási és köznevelési intézmények bezárására is a fertőzés megelőzése érdekében.

Úgy tűnik, a vírus a kaszinókat azonban széles ívben elkerüli.

Videó:

(Telex nyomán)

Valódi Hírek