Czeglédy Csaba parádésan kiosztotta Budai Gyulát a szánalmas lejáratókampánya miatt

Budai már megkapta a maga 15 perc hírnevét.

A Fidesznek az lenne jó, ha nem dolgoznánk, mert akkor például VII. kerületi korrupciós ügyben nem folyna olyan büntetőeljárás, amiben felmerül dr. Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő büntetőjogi felelőssége is — írta Dr. Czeglédy Csaba legfrissebb Facebook-bejegyzésében hétfőn.

Czeglédy azzal kapcsolatban fakadt ki, hogy

Budai Gyula egymásnak teljesen ellentmondó állításokkal próbálja lejáratni.

„Értem én, hogy kisebbségi komplexussal küzd és hiányzik neki a figyelem (meg hát valamit virítania is kell, hogy jövőre rajta legyen a Fidesz országos listáján, most is csak onnan jutott be – ráadásul cserepadról – a Parlamentbe), de ettől még nem kellene az állandó médiajelenlét érdekében össze-vissza beszélnie.”

— fogalmazott.

Budai bár korábban azt nyilatkozta, hogy Czeglédy ügyvédi irodáját megbízó önkormányzatok csak kifizetőhelyek, nem végeznek valódi munkát és nincsenek teljesítések a szerződéseik mögött, most éppen azzal haknizik a kormánysajtóban, hogy

„bár ezek az önkormányzati megbízások egy ügyvédi irodának érkeztek, ahol többen is dolgoznak, akiknek megvan a kamarai tagságuk, de a politikus véleménye szerint olyan sok ügyről van szó, ahol egyszerűen elképzelhetetlen, hogy azokban Czeglédy Csaba ne működjön közre.”

— teszi fel a kérdést Czeglédy.

„Bár a Fidesznek az lenne jó, ha nem dolgoznánk, mert akkor például VII. kerületi korrupciós ügyben nem folyna olyan büntetőeljárás, amiben felmerül dr. Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő büntetőjogi felelőssége is.

Értem én, hogy Gyulánknak kell a 15 perc hírnév, azonban így csak egy dolog marad meg az emberekben: bolond lyukból bolond szél fúj.”

— zárja a sorait.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni:

Valódi Hírek