A HunDub után újabb magyar közösségi oldal indul — nem csak mélymagyaroknak

Varga Judit máris akcióban?

Az egykori iwiw utódaként iWiWClub néven új magyar közösségi oldal indul – derült ki egy a Nyugati Fényhez is eljutott közleményből.

Az oldal létrehozói azt írják, az iWiW Club koncepciója alapvetően nem változott az elődjéhez képest, „hisz a kapcsolattartás alapjaiban olyan mint régen volt”.

„Ami viszont más, az a technológia, mert az elmúlt években rengeteg változás volt ezen a téren, és ez hatással van a mai iWiW Club működésére is. A legfőbb szempont az egyszerűség, de a szerveroldali megoldásoknak köszönhetően, gyors és könnyen kezelhető” – olvasható a közleményben.

Kiemelik, az iWiW Clubban nem lesz adatgyűjtés vagy harmadik fél, aki az adatokat gyűjti, és felhasználja, „tehát ami ingyenes az valóban ingyenes”.

„Nem áll mögöttünk semmilyen cég, vagy cégcsoport, nincsenek a héttérben megbúvó üzleti érdekek. Az Az új iWiW Club azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse azokat az embereket, akik szeretnének egymást segítve, egy jobb és szebb világban élni” – írják.

Az új közösségi platformot az alkotók állításuk szerint főként azoknak hozták létre, akik „megunták a fészbukot”, illetve leginkább azoknak, akik az egykori iwiwet azért szerették, „mert igazán magyar volt”.

„Az új iWiW Club most is a magyaroknak szól, magyar nyelven, magyar tartalommal, ám adott a lehetőség arra, hogy azok is csatlakozzanak, akik nem magyarok, ám vannak kapcsolataik” – olvasható az oldalon.

Ugyanakkor a közösségi oldaln főként a Facebookhoz hasonló működési elven alapszik: meg lehet majd osztani az információkat, képeket, eseményeket és a cégek marketingjét is lehetővé teszik, illetve a barátok, ismerősök, munkatársak saját csoportokat is létrehozhatnak.

Emellett az iWiW Club egy blogszekcióval is bővül, ahol saját írásokat lehet majd közzétenni. Továbbá chat és fórumlehetőséget is biztosítanak a felhasználóknak, és a Polls funkcióval közvéleményt is lehet majd kutatni.

A Facebookkal ellentétben viszont az új magyar közösségi oldalon meghívásos alapon működik az ismerkedés. A nyitóoldalon azt írják, az ismerősöket keresni sem kell,

„hisz minde alkalommal, amikor bejelentkezel az iWiW Club ba, akkor a meghívó oldalon landolsz, ahol nem kell mást tenned, csak beírni egy ismerős vagy barát emailcímét és máris küldheted a meghívót. Ha több címed van, akkor vesszővel válaszd el a címeket egymástól.”

(Kiemelt kép: iwiwclub)

Valódi Hírek