Joe Biden megkapja Trump és Putyin titkos telefonbeszélgetéseit — Végre fény derülhet a két elnök egyezkedéseire

A telefonbeszélgetések tartalmát homály fedi, de a stílusukat el tudjuk képzelni.

Kevés olyan rejtélyes dolog van, mint az, hogy mi hangzott el Vlagyimir Putyin és Donald Trump tucatnyi olyan telefonbeszélgetése során, amikor Trump találomra felhívta az orosz elnököt és jellegzetes stílusában osztotta az észt Putyinnak, aki – más politikusokhoz hasonlóan – nyilván nem volt hozzászokva Trump kommunikációs őrületéhez.

Ezt azonban Putyin akár ki is használhatta volna.

A fő kérdés az, hogy Trump vajon felfedett-e kényes információkat, illetve, hogy kötött-e olyan egyezségeket, amelyekhez az új elnöknek, Joe Bidennek kéne majd tartania magát.

Most, hogy Biden beköltözött a Fehér házba, maga is utánamehet, ugyanis megkapta a vonatkozó hanganyagokat.

Trump elnöksége idején nagyon védte ezeknek a beszélgetéseknek a tartalmát, legfeljebb a Twitteren osztotta meg róluk saját, zavaros olvasatát.

Az egykori elnök ugyanis nem szerette volna, hogy ezeknek a megbeszéléseknek a tartalma a nyilvánosság elé kerüljön. Ezzel kapcsolatban az egyik alkalmazottja is úgy érvelt, hogy

„Vannak bizonyos dolgok, amelyeket az elnök és közvetlen munkatársai bizalmasan kéne, hogy kezeljenek”.

Ez így is van. Most azonban Biden az elnök, így neki joga van belehallgatni, leginkább azért, hogy kiderüljön, ígért-e Trump Putyinnak bármit, amiről eddig nem volt információja az elnöknek és munkatársainak.

Valódi Hírek