Bayerék emelik a tétet: „Degenerált barom” minden olyan „némber”, akinek nem tetszik Karikó Katalin leasszonyságozása (+videó)

Az ellenzéki politikusnők pedig nem asszonyok, hanem némberek.

A „három némberrel” indult Bayer Zsolt hétfő esti Sajtóklubja. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Szél Bernadett, Szabó Tímea és Bősz Anett politikusokat nevezte így, miután azok felháborodásukat fejezték ki Orbán Viktor megnyilvánulásával kapcsolatban, aki Karikó Katalint, a Pfizer-vakcina egyik fejlesztőjét „asszonyságnak” titulálta.

Bayer ugyan a némber kifejezéssel mindent kimerített, ami a témából kicsavarható, a beszélgetőpartnereinek azért bőven volt még keresetlen szava.

Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének vezetője szerint Széll Bernadették „próbálják ezt az Amerikából jött identitáspolitikákat meghonosítani”, de a magyarok ebből nem kérnek. Majd miután elemezgette kicsit az amerikai gender-szemléletet és feminizmust, felteszi a kérdést, utalva a három politikusra:

„Ők micsodák vajon? Nők, asszonyok vagy némberek?”

„Némberek.” – válaszolt röhögve Bayer, és ezen mind a négy megmondóember jót hahotázott.

Miután a kedélyek lecsillapodtak, Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője azzal folytatta, hogy szerinte ezek a nők azt hitték, megfejtették Orbán gondolkodását a nőkről, pedig valójában csak az üresfejűségüket mutatták meg és kiderült, hogy mekkora ökörségeket gondolnak saját magukról is.

Gajdics hozzáteszi, hogy aki nem engedi az asszonyt asszonynak nevezni, az egy

„hülye, mondjuk ki, degenerált barom”

és az ellen fel kell lázadni, így erre buzdítja a nézőket is, beszélgetőpartnereitől pedig azt kéri, ne engedjék, hogy ezt az évüket is tönkre tegyék ezek a „sültbolondok”.

Gajdics szerint Karikó asszony amellett, hogy állt a tűzhelynél a fakanállal és két gyerek csüngött rajta, emellett még kitalálta a vakcinát is. „Ez a nő, amellett, hogy igazi nő és igazi háziasszony, emellett tudós asszony is.”

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője minderre rákontráz: szerinte a három némbernek tökéletes lenne az a megszólítás, hogy „hé, te”.

A többiek harsányan röhögve helyeseltek, és következett is az újabb téma.

 

Valódi Hírek