Kegyeletgyalázás: Schmidt Mária Petőfi-díjjal (!) tüntette ki a világát sem tudó Deutsch Tamást

Ennél abszurdabb ma már nem lesz.

2020-ban két igazi hazafi, két rendszerváltoztató hős, Kónya Imre és Deutsch Tamás kapják meg a Petőfi-díjat, a közép-európai népek szabadságáért hozott áldozataikat elismerő kitüntetést – ezekkel a szavakkal jelentette be Schmidt Mária, hogy az idén kik kapták a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a MOL által osztott díjat.

A Petőfi-díjat tavaly egyébként Lezsák Sándor és Szájer József kapta meg.

Schmidt az átadón arról beszélt, hogy Kónya Imre, a Boross-kormány belügyminisztere, és Deutsch Tamás, a Fidesz „sosem drogozó” EP-képviselője (akit nemrég az Európai Néppárt megfosztott a felszólalási jogától), a rendszerváltó nemzedék két egymást követő nemzedék tagjai, akik megcselekedték, amit megkövetelt a haza.

A díjat kiosztó közalapítvány kurátora előtte pedig arról beszélt, hogy a nyugat sok mindent eltanult a vasfüggöny mögötti működésből, Magyarországnak pedig 20 évbe telt, mire rájött, hogy nem a nyugatot kell követni, hanem a saját útját kell járnia.

Képek a díjátadóról itt:


.

A Schmidt-maffia terjeszkedéséről éppen pár napja készített remek dokumentumfilmet a Partizán, azt itt tudod visszanézni:

Látni kell: Súlyos leleplező videó készült a Schmidt-maffia terjeszkedéséről

.

Valódi Hírek