FRISS: Újabb orgiára csapott le a rendőrség Brüsszelben, 52 főt állítottak elő

Itt voltak lányok is.

Egy Covid-klinika melletti házban számolt fel a belga rendőrség egy 52 fős orgiát, két héttel azután, hogy egy hasonló összejövetelen történt brüsszeli rajtaütés véget vetett Szájer József politikai karrierjének — írja az Independent.

A rendhagyó születésnapi partira vasárnap hajnalban csaptak le a rendőrök, Saint-Mard városában, ami Belgium dél-keleti részén helyezkedik el, három kilométerre a francia határtól.

A rajtaütéskor a francia résztvevők — közöttük fizetős lányok — meztelenek vagy alulöltözöttek voltak, mindannyian 250 eurós bírságot kaptak a gyülekezési szabályok megszegéséért. Két személynél kábítószert és nevetőgáz-kapszulát is találtak, őket külön is megbírságolták.

A helyi polgármestert, Francois Culot-t feldühítette az eset, kiemelte, hogy a partit egy Covid-klinika melletti villában fülelték le:

„Dühös vagyok. Néhány ember tényleg nem tud tiszteletben tartani semmit! Illegális partit szerveznek az éjszaka közepén, egy olyan klinikával szemben, ahol koronavírusos betegeket kezelnek? Ez elfogadhatatlan!”

Hozzátette, hogy a helyi fodrászok éppen egy héttel korábban tüntettek a járványügyi korlátozások ellen, mivel be kellett zárniuk az üzleteiket.

Egy hónapon ez a harmadik orgia, ahol a rendőrség közbelépett.

Két héttel ezelőtt a melegellenes magyar EP-képviselőt, Szájer Józsefet kapták el egy ereszen Brüsszelben, miután egy 25 fős orgiáról menekült, amikor a rendőrség beállított a partira – emeli ki az Independent.

Múlt héten pedig egy tízfős összejövetelt számoltak fel a hatóságok Paal városában.

(Independent nyomán)

(címlapkép: illusztráció / Reuters)

 

Valódi Hírek