Varga Judit: Merjünk magyarok lenni, ez a legjobb politika

Az igazságügyi miniszter örömmel tartja a markát az újabb uniós pénzekért.

Varga Judit sem bírta magában tartani azt az euforikus érzést, melyet Magyarország győzelme hozott. Csütörtöki Facebook-posztjában arról írt, hogy „A jó harcot megharcoltuk, a pályát végig futottuk, a hitünket megtartottuk. És győztünk! A haza minden előtt.” Hozzátette:

„Magyarország és Lengyelország kellett ahhoz, hogy Európa elfogadja: nem az ideológiai szembenállás, hanem az emberek élete a fontosabb!”

Mint írta, országunk elérte az összes célját, hiszen senki sem kényszerítheti ránk sem a migránsokat, sem a genderideológiát.

A kormány megvédte a magyar emberek pénzét is,

megőriztük hitelességünket, és lehetővé tettük, hogy az uniós segítséget a legjobban rászorulók kapják. Mindezt úgy sikerült elérnünk, hogy még türelmesek is maradtunk.

Varga Judit reméli, hogy a Fideszhez hasonlóan „egyszer talán a magyar ellenzék képes lesz arra, hogy a nemzeti érdekeket képviselje az EU-ban.”

Ehhez kapcsolódóan a pénteki napot egy igazán idillikus képpel indította. Egy olyan fotót osztott meg közösségi oldalán, ahol Orbán Viktort uniós vezetők gyűrűjében látjuk, ahol „többek között az Európai Tanács elnöke, a német kancellár, a francia elnök, a lengyel, a szlovén miniszterelnök és a – hazai ellenzék szerint elszigetelődött – magyar miniszterelnök a megállapodás végleges változatát egyeztetik.”

Varga szerint újra bizonyosságot nyert, hogy a “merjünk kicsik lenni” politikája helyett kifizetődőbb a “merjünk magyarok lenni” hozzáállás.

A teljes posztot itt találod:

(Varga Judit Facebook oldala nyomán)

Valódi Hírek