Rendkívüli! Megszólalt a drogos orgia szervezője: Szájer meg sem volt hívva

Nincsenek szavak.

Kedden robbant a botrány, amikor kiderült, hogy Szájer József volt az az EP-képviselő, aki el brüsszeli sze×partiról az ereszcsatornán át akart elmenekülni a rendőrök elől, amikor azok rajtaütöttek az illegális összejövetelen. (Az alaphírt >>ITT<<, az összes cikkünket a témában >ITT<< találod.)

A Blikk megkereste az esemény szervezőjét, aki egyértelműen úgy fogalmazott, hogy sze×partiról volt szó.

A 29 éves doktori hallgató, David Manzheley beszámolója alapján Szájer nem volt meghívva az orgiára. a házigazda nem ismerte őt korábban. Eredetileg tíz vendéget hívott meg a korlátozások miatt, de végül összesen huszonöten jelentek meg — köztük Szájer –, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

„A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót”

fogalmazott David Manzheley. Hozzátette:

„Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?”

A szervező a lapnak nem tagadta, hogy sze×partiról volt szó, szerinte azonban drogot nem fogyasztottak. Elmondása szerint csak iszogattak,

„és persze, közben a vendégek egymással sze×eltek”.

A rendőröket a szomszédok hívták ki rájuk, mert túl hangosak voltak. Fél 10 körül törték rájuk az ajtót.

Míg a rendőrök nem figyeltek, addig a fideszes képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára. A menekülő Szájer Józsefet azonban meglátta egy járókelő, és szólt a rendőröknek. A hátizsákjában drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

(Blikk/24.hu nyomán)

Valódi Hírek