A brüsszeli orgia szervezője szerint Szájer bevallotta neki: korábban ő is rendezett ilyen partit a lakásán

Újabb részletek láttak napvilágot.

A belgiumi De Standaard-nak nyilatkozott David Manzheley, annak a járványügyi előírásokat megsértő melegorgiának a házigazdája, amelyen Szájer József fideszes EP-képviselő is részt vett múlt pénteken, két nappal a lemondása előtt.

David Manzheley

A 29 éves, közgazdasági diplomával rendelkező férfi elmondta, hogy általában kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, akár százfős melegorgiákat rendezni bérelt lakásokban és más helyszíneken. Hobbiként, élvezetből, nem pénzkereset miatt csinálják – tette hozzá.

Ez most egy szerényebb esemény volt, amit a saját belvárosi lakásába szervezett, ahol a barátjával kettesben élnek. Whatsappon hirdette meg az eseményt a barátai körében, a részvétel feltétele az volt, hogy az illető ne legyen HIV-pozitív vagy koronavírusos.

Tízen mondtak igent, köztük többen olyanok, akik már átestek a covidon, ők mind elhozhatták egy-egy barátjukat, Manzheley szerint így került a társaságba Szájer is.

“Ide csakis a sze×ért járnak. Az óv$zer nélküli sze×ért, férfiakkal. Nők nincsenek jelen. Az egyetlen szabály, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV- vagy koronavírus-pozitívak.”

– magyarázta. Szintén alapszabály, hogy a vendégeknek mezte|enre kell vetkőzniük.

A házigazda elmondása szerint korábban nem ismerte a “szakállas férfit”, aki a délután hatkor kezdődő buli elején röviden bemutatkozott neki.

Manzheley nyilatkozata szerint Szájer azt nem mondta meg neki, hogy EP-képviselő, azt viszont igen, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában sze×partit.

Manzheley szerint a résztvevők abból a nemzetközi meleg társaságból kerültek ki, akiket Brüsszelben ismert meg.

(De Standaard / 444.hu)

Valódi Hírek