Majkát kiengedték a kórházból, pedig pozitív lett a legutóbbi a koronavírus-tesztje (+videó)

A rapper Facebook-posztban és videón is üzent rajongóinak.

Tizenegy kórházban töltött nap után hazaengedték Majkát. A rapper jobban van, javult a tüdeje állapota, de egyes értékei még nincsenek rendben és a PCR-tesztje is pozitív lett. A továbbiakban otthon lábadozik majd és bízik benne, hogy ez segíteni fogja őt a gyorsabb felépülésben.

Majka szokásos videóbejelentkezése helyett Facebook-posztban összegezte az elmúlt napok tapasztalatait:

“A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot, és azt kell mondjam szerencsés vagyok,hogy ennyi barátom van.”

A zenész nagyon hálás a balassagyarmati kórház dolgozóinak is, mint írta: “A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelnèm. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója ,az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban ,hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva.”

Hozzáteszi: “Az intenzíves nővérek talpig “becsomagolva” lenyomják a 12 órás (!!)műszakot úgy, hogy egyszer veszik le védőfelszerelést!! Egyszer!!

12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba.

Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot?”

Majka a kórházból rendszeresen élőben jelentkezett. Többször felhívta a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy mindenki vigyázzon magára, tartsa be a szabályokat, hordja a maszkot. Beszélt a betegségéről, a tüneteiről, a kezeléséről, és élesen kritizálta Gődény Györgyöt és a vírustagadókat is.

A rapper a kórházból hazafelé menet videóban is bejelentkezett.

(Majka Facebook oldala nyomán)