„Elegem van a Gödény-féle idiótákból!” – Majka meghívta a covid-osztályra a szélhámos kamudoktort (+videó)

Fricska.

Pénteken is bejelentkezett a kórházból a 15 napja koronavírussal küzdő Majka (Majoros Péter).

Legfrissebb élő Youtube-videójában a zenész elmondta:

„Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment és van egy másik, ami feljebb csúszott. Ez van, nem tudok mit csinálni. mindig az értékeken parázok, de lehet nem kéne. De ezeknek az eredménye, hogy milyen hamar mehetek haza”

Majka kitért a Gödény György nevű vírusbagatellizáló sarlatánra is.

„Láttam, hogy a Gödény elvileg pozitív. Ennek a videónak az apropója, hogy elegem van az ilyen Gödény-féle idiótákból. El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja.

Az a lényeg, hogy ezt a Gödény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér. Jöjjön el, maradjon pár napot.

Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból”

– fogalmazott Majka, aki szerint Gődénynek nincs bátorsága ahhoz, hogy bejöjjön, de ha mégis, akkor végig fogja hurcolni őt a covid-osztályon.

Itt a teljes videó:

.

(24.hu)

Valódi Hírek